Teraz jest 12 gru 2017, 18:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 cze 2012, 21:00 
Offline

Dołączył(a): 23 cze 2012, 20:22
Posty: 2
Witam, dwa lata temu kupiłem wyżej wymienioną grę. Zarejestrowałem się, zalogowałem i zacząłem grać. Po jakimś czasie gra mi się znudziła i po prostu ją odinstalowałem. Dzisiaj podczas robienia porządku na półce, znalazłem tego otóż Battlefield'a i postanowiłem ponownie w niego pograć, bo czemuż by nie. Problem polega na tym, że na przestrzeni tych 2 lat od zarejestrowania się zapomniałem loginu oraz hasła, a na dodatek " po drodze " zmieniłem e-mail. Postanowiłem stworzyć nowe konto i tutaj zaczyna się problem: Mój Cd-key jest przypisany do starego konta, i gra nie chce utworzyć drugiego. Najlepsze jest to, że podczas przeglądania e-mail'i natrafiłem na taką wiadomość: " Witaj w EA Mr13Master.
Dziękujemy za utworzenie konta EA. Teraz możesz logować się do wszystkich naszych serwisów, a ponadto:
Przyłączyć się do forum społeczności graczy, by podyskutować o grach i zdobyć cenne wskazówki od innych użytkowników.
Otrzymywać comiesięczny biuletyn informacyjny, dzięki któremu poznasz najświeższe informacje o naszych grach, plikach do pobrania i wydarzeniach! (Pamiętaj, że musisz wyrazić chęć otrzymywania biuletynu. Jeśli nie zaznaczyłeś odpowiedniej opcji podczas rejestracji, konieczne będzie zaktualizowanie Twojego profilu – sugerujemy żebyś to zrobił!).
To wszystko na dziś. Wracaj do grania lub zapoznaj się z innymi tytułami z naszej oferty na stronie www.ea.pl
Twoi przyjaciele z EA ". Pomyślałem, że jednak mogę się zalogować do Battlefield'a, ale jednak się myliłem. Macie może jakieś pomysły jak utworzyć nowe, działające konto EA abym mógł pograć ? Błagam, pomóżcie, bo mnie ta sytuacja bardzo irytuje... :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2012, 01:00 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Niestety EA w tym battlefieldzie postanowiła, że na jednym kluczu będzie tworzone jedno konto. Jeżeli jeszcze masz starego maila, to może wyślij o przypomnienie hasla/loginu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2012, 16:47 
Offline

Dołączył(a): 23 cze 2012, 20:22
Posty: 2
Właśnie w tym problem, że zmieniłem e-mail...chyba sobie nie pogram :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2012, 19:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Jeden kod jedno konto. Przykro mi, ale chyba sobie nie pograsz.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL