Teraz jest 12 gru 2017, 16:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Błąd 6000
PostNapisane: 22 sty 2013, 18:19 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2013, 18:17
Posty: 4
Witam podczas uruchamiania gry Battlefield 2142 wyskakuje mi błąd
Kod:
Nie mozna uruchomic wymaganego modulu zabezpieczen.
Nie mozna uruchomic tego programu (6000).

Gre uruchamiam jako administrator. Bardzo proszę o pomoc .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd 6000
PostNapisane: 23 sty 2013, 18:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Masz legalną gre?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd 6000
PostNapisane: 26 sty 2013, 00:12 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2013, 18:17
Posty: 4
Tak mam legalną .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd 6000
PostNapisane: 26 sty 2013, 10:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Wersja pudełkowa czy z orginu(wersja elektroniczna) ? Czy masz aktualna wersję gry 1.51 ?

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd 6000
PostNapisane: 26 sty 2013, 11:41 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2013, 18:17
Posty: 4
Wersja pudełkowa, i mam zainstalowany najnowszy patch


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd 6000
PostNapisane: 29 sty 2013, 10:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Instalowałeś wpierw w 1.50 a później 1.51 (bo tak powinno być), poza tym jest kilka wersji 1.51 ściągaj tą co waży 2 GB? Jeśli masz vista/win 7 sprawdź czy bf uruchamia się na prawach administratorskich.

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd 6000
PostNapisane: 29 sty 2013, 11:36 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2013, 18:17
Posty: 4
Jak kupiłem to odrazu było 1.50, 1.51 waży 2 gb jak siciągałem mam xp ale i tak uruchamiam jako administrator .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd 6000
PostNapisane: 29 sty 2013, 14:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Wyłacz nero alkohola, deamona i odpal bf jka nadal nie bedzie chcial wlacz to

https://support.securom.com/analysis.php

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL