Witam. Mam nadzieję, że nie odbierzecie tego tematu jako spam i lenistwo, ale chce się upewnić czy wszystko co na necie przeczytałem się zgadza
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Otóż gram już dosyć długo w Battlefield'a 3, ale razem z kumplami stwierdziliśmy, że z chęcią wrócilibyśmy do starych dobrych czasów w BF 2142. Według mnie do tej pory nie ma lepszego trybu niż Tytan ;D A nic nie sprawia tyle radochy jak mech czy bieg przez pole znajdujące się pod ostrzałem orbitalnym
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dobra do rzeczy.
Giery nie odpalałem dobre 3 lata. W zasadzie nie wiem jaka jest wersja tej gry, którą posiadam. Po prosty Deluxe Edition, ale jaka dokładnie nie wiem. Zainstalowałem, zalogowałem się, ale nie miałem żadnych serwerów. Ok to ściągamy patche. Zacząłem od 1.40 nic. Przeczytałem, że przy deluxe instaluje się od 1.50... no ok to biore, potem 1.51 i wyskakuje, że mam już nowszą wersję BF'a. o.O dziwne
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Gierka stara, a ja mam jej nowszą wersję..spoko. Wchodze do gry, a serwów nie ma. Dowiedziałem się od kumpla, że jego szwagier ciągle śmiga w tego BF'a więc myśle czemu mi kurka nie działa. Mój kumpel ma to samo.
Inna sprawa to czy da się dodać jakoś BF'a 2142 i BF'a 2 do Origina? Na koncie mam BF'a 3 i MoH'a, ale chciałbym mieć też dwa starsze. Gdy dodaje z pliku plik exe to nie rozpoznaje gry, a gdy wpisuje CD-Key pokazuje, że nieprawidłowy.
Proszę o pomoc jak prawidłowo rozkminić tą grę, by działały serwery, mam do niej duży sentyment.
Pozdrawiam