Teraz jest 17 paź 2018, 05:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 wrz 2014, 15:50 
Offline

Dołączył(a): 14 wrz 2014, 15:45
Posty: 3
Mam taki problem. Gdy wpisuje passy i chcę się zalogować przez cały czas mam komunikat "Kontaktowanie się z serwerami EA(...)" tak samo jest w przypadku utworzenia nowego konta. Internet mam, więc w czym tkwi problem? Czekam na odpowiedz. BF oryginalny kupiony w 2008. Dzięki z góry za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 wrz 2014, 19:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Nie ma już serwerów ea.
Mieszkasz pod kamieniem ? :D

http://www.battlefield.pl/news-3647-EA_ ... ttlefield_[Aktualizacja]

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 wrz 2014, 00:39 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Teraz można grać tylko z GameRanger, później http://battlelog.co ma wspierać 2142 (podobno).

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL