Teraz jest 17 paź 2018, 11:31

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Northern Strike
PostNapisane: 29 mar 2008, 09:12 
Offline

Dołączył(a): 29 mar 2008, 08:56
Posty: 11
Lokalizacja: Kielce
Cześć. Mam PrzE^ dziwaczny problem który wygląda tak... Pobrałem BF 2142 NS z EA Download Manager i zainstalowałem... ponownie zainstalowałem uaktualnienie 1.40 (oczywiscie grałem juz za czasów 1.25) wszedłem do gry, wybrałem serwa, wchodze, i pokazuje mi się okno "aby grac na tym serwerze musisz kupic dodatek Północma Ofensywa". Ale to nie koniec "zamieszania". Gdy jestem niepołączony z internetem i założę serwer na Lanie to moge sobie "pozwiedzac" (połazić samotnie po mapkach. Czyli działa :/)

Kto da rade... jest BOSEM xD (od roku się męcze z NS. Nawet kolega mi płytke przysłał... i niedziała)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 mar 2008, 12:46 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
grasz teraz na tym samym, koncie co za czasow patcha 1.25 ?

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 mar 2008, 13:10 
Offline

Dołączył(a): 29 mar 2008, 08:56
Posty: 11
Lokalizacja: Kielce
Tak :/ ale jak jestem off-line to wszystkie działają (apropo KONTO czy ZOLNIERZ ?)
A może usunąc konto to najważniejsze i zrobić nowe ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 mar 2008, 13:13 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
o konto mi chodzi, wejdz na EA LINK/DOWNLOADERA czy cos takiego, zaloguj sie na swoje konto, na ktorym grasz w BF21 i zobaczy czy tam pisze "iz zakupiles dodatek NS"

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 mar 2008, 16:05 
Offline

Dołączył(a): 29 mar 2008, 08:56
Posty: 11
Lokalizacja: Kielce
Tak, tam miałem ale teraz mam NS na płytce. (kolega wysłał bo ja miałem problem z folderem docelowym od pobierania. Niebyło NS'a tam gdzie miał być)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 00:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
NS ssie "pauke" ;) nie oplaca sie grac

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 08:45 
Offline

Dołączył(a): 29 mar 2008, 08:56
Posty: 11
Lokalizacja: Kielce
Mi to sie NS podobaaa :/ i "walczę" xD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 12:45 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2007, 16:26
Posty: 575
NS stawia na conquest, zero porządnego Infantry

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.play-esports.pl | #pl4p @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 22:12 
Offline

Dołączył(a): 29 mar 2008, 08:56
Posty: 11
Lokalizacja: Kielce
Ok, ja CQ lubie, ale pomoże mi ktoś :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 mar 2008, 16:36 
Offline

Dołączył(a): 30 mar 2008, 20:16
Posty: 15
Masz coś do Conquestu? cq > all, dlatego gram w BF, a nie w CS. ^^
http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... d-one.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 mar 2008, 20:29 
Offline

Dołączył(a): 29 mar 2008, 08:56
Posty: 11
Lokalizacja: Kielce
heh a ja gram w BF i CS^^ xD
I apropo tam mówią zeby instalowac gre, 1.25, NS i 1.25 robiłem juz tak :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 mar 2008, 21:00 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2007, 16:26
Posty: 575
W tej chwili jest patch 1.40 :lol:

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.play-esports.pl | #pl4p @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 mar 2008, 21:48 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Oleq napisał(a):
ponownie zainstalowałem uaktualnienie 1.40


:)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 kwi 2008, 15:35 
Offline

Dołączył(a): 29 mar 2008, 08:56
Posty: 11
Lokalizacja: Kielce
ee no wiem tylko nienpisałem... myslałem, że to oczywiste


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 kwi 2008, 17:33 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
to byla odpowiedz, na Twoj poprzedni post :)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL