Teraz jest 27 sty 2021, 21:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 

ClanMod w CB?
Tak 57%  57%  [ 28 ]
Nie 43%  43%  [ 21 ]
Liczba głosów : 49
Autor Wiadomość
 Tytuł: ClanMod w CB
PostNapisane: 3 gru 2006, 13:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 paź 2006, 20:27
Posty: 382
Lokalizacja: EU
Witam,
jak wszystkim wiadomo ukazal sie pare dni temu ClanMod 1.0 do Battlefield 2142. Jak ktos sie nie orientuje 8)

Homepage || Forum
Client || Linux Server || Windows Server

Od wersji beta dodano admin script ktory ulatwia restart i zmiana mapki, male polepszenia i zmiana niektorych unlockow. W ESL Conquest i Infantry zostaje rozgrywany pod ClanMod. Ladder request w CB do stworzenia ladderka Infantry pod ClanMod juz wystartowal - link

Teraz pytanie do klanow, przynajmiej polskich, kto by chcial rozgrywac conquest pod clanmod? Start Ladder Request tak sobie nie ma sensu, temu sie pytam ktore polskie klany reflektuja na rozgrywki z ClanMod?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 13:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
zasadna w CB i w innych ligach powinna być jedna - ZERO UNLOCKÓW. Nawet nie wiecie jak się wspaniale gra mecze bez min i defiblyratorów :)

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 14:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2003, 10:10
Posty: 147
Lokalizacja: Warszawa
zdecydowanie preferujemy rozgrywke bez unlockow

_________________
.:[ I've seen my master do this a hundred times. How hard can it be? ]:.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 14:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2005, 16:27
Posty: 1127
albo wszystkie, albo żaden unlock, ale imo gra bez unlocków jest dużo ciekawsze

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 15:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sie 2005, 21:43
Posty: 97
Lokalizacja: Warszawa (Łomianki)
jest spawn beacon- to daje mnustwo możliwości do nadużyć- zresztą bez unlicków jest ok


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 17:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2003, 16:04
Posty: 1480
Lokalizacja: Kraków
no unlocks

_________________
gry komputerowe
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 19:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2006, 14:38
Posty: 478
Lokalizacja: Sulęcin
j/w
bez unlockow


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 23:14 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
bez gejowskich unlocków :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2006, 20:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 paź 2006, 20:27
Posty: 382
Lokalizacja: EU
-> http://bf-news.de/news-artikel,18685,1.html

"bf2142_ranked_tournament" 8)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2006, 19:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2006, 13:15
Posty: 21
Lokalizacja: ldn
no unlocks pls 8)

_________________
http://www.va.net.pl | #vendetta.pl @QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2006, 19:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2003, 14:10
Posty: 1005
Lokalizacja: Piła
unlocks off

_________________
Wilda D-Link | www.wilda.pl | #wilda


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2006, 19:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lip 2005, 11:54
Posty: 653
Lokalizacja: metropolia szczecińska
imho dla recona dac stabilizator
i dla kazdej klasy po granacie i byloby super :)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa

ale jak to :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2006, 20:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2005, 16:27
Posty: 1127
Cytuj:
imho dla recona dac stabilizator

i z tym nie trafisz :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 14:17 
Offline

Dołączył(a): 8 lut 2007, 22:35
Posty: 136
bez unlokow jest najlepiej... przynajmniej wiem ze na zadna denerwujaca mine nie wlece od lamiarskich snajperow...

_________________
Call of Duty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 14:44 
Offline

Dołączył(a): 29 maja 2006, 00:24
Posty: 263
Lokalizacja: Kraków
Clanmod + no apm, rdx, emp = zero problemu :)

Jestem jak najbardziej za obowiazkiem używania CM w CB, walić unlocki, najfajniejszy w CM jest FBF i komendy ułatwiające rozgrywanie meczu.

EDIT:
Nie zauważyłem jak stary jest ten temat i że pomogłem archeologowi w wykopaliskach ;)

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.played.pl | #plaY^ @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL