hegemon napisał(a):
Czyli wszystko jasne sory JARO i Daszek to Blizard umieścił screna sprzed kilku miesięcy tak dokładnie tylu gdy jeszcze problem z włażeniem na dachy nie był jednoznacznie rozstrzygnięty no cóż żałosne Blizzard.
(dzięki Olo)
Kilka miesięcy temu nie mieliśmy informacji że rekrutujemy... Taka informacja jest góra od miesiąca - i już wtedy (a nawet dużo dużo wcześniej) problem z dachami na naszym serwie był absolutnie jasny.
hegemon napisał(a):
Wczoraj moja żona SMERFETKA dostała bana od JARO admina na 4um rzekomo za kampienie z dachu. Oczywiście że to nie prawda bo okolicach flagi na nabrzeżu (Camp Gibraltar) nie ma takiego nie dozwolonego miejsca.
Po prostu został zabity i zachował się jak dzieciak w piaskownicy. Z tego co wiem jest to nie pierwsza taka reakcja dzieciaka JARO. Moim zdaniem gostek nie nadaje się nawet na admina piaskownicy w przedszkolu, a ta gra jest od 16+, taki admin ośmiesza siebie i swój klan 
Pisząc tak, to raczej ty ośmieszasz siebie i swój klan... Niby dorosła i żonata osoba, a nie znając faktów na temat wieku admina frywolnie się wypowiada. Dlatego licz się ze słowami, bo to już podchodzi pod obrażanie członków klanu jak i całego klanu i chociażby za to wasz GUID mógłby dostać bana...
hegemon napisał(a):
Nie będę z tobą polemizował, nie była ani wczoraj ani przedwczoraj
po prostu w ten sposób nie gra i wszyscy którzy z nią grają mogą potwierdzić. Może kiedyś i znajdzie się scren z tobą w roli głównej to się wtedy pośmiejemy

Osobiście jej na dachu nigdy nie widziałem, ale parę razy zwróciłem jej uwagę, żeby wyszła z bazy PACU (gdy była w EU), ale na szczęście zawsze słuchała i wychodziła... Ogólnie to nigdy nie miałem zastrzeżeń do jej gry, no ale jak widać każdemu się może powinąć noga...
BAN jest tymczasowy... pewnie za parę dni zostanie zdjęty...