Solimo napisał(a):
Mam dość! Wchodzę na forum i w 90% widzę żałosne kłótnie idiotów! Przestaje to ukrywać! Zachowujecie się jakbyście pozjadali wszystkie skille tego świata a nie macie pojęcia o grze. Kilku starszych stażem graczy próbuje wam wytłumaczyć ale widze ze ich wysiłki idą w gówno bo np. Pan Ramzes zna się na BFie lepiej niż np. Dramich czy inne osoby które nie grały tylko w bf2142 ale i w pozostałe. Jeżeli scena na zachodzie wygląda podobnie to nie dziwię się, ze turnieje czy też cupy cieszą się tak małą popularnością, skoro poziom graczy (nie mówie o skillu) jest aż tak niski.
Najmniej kulturalny post na tym forum... Ja tylko odbijam pileczke... Zrozum ze ja nie zapraszam kolegow na forum zeby pisali te brednie. To Kolesie z PL4Fc sie czepiaja. Wiec sie odwal chlopie odemnie...
Po tym poscie moje IP zostanie zablokowane a ten temat zapewne skasowany. Moze macie racje nic nie wiemy na temat BF i gowniany z nas klan, ale zrozumcie my gramy dla przyjemnosci... i dajcie nam spokoj!!!
Mam prosbe do moderatora- wykaz sie jesli masz odrobine inteligecji i skasuj ten caly szlam jaki tu dzisiaj powstal...
Ja oczywiscie sobie zrobilem kopie calego tego zalosnego tematu na pamiatke i wkleje to tam gdzie trzeba.(oczywiscie przetlumacze i pokaze moim kolegom na "zachodzie")
Wstyd mi za was... To sie nazywa uczciwa walka 10 na jednego...
Dziwne ze pana
ArchibaldPL nikt nie skomentowal?
Mam tych nickow typu pan ArchibaldPL wiecej jesli ktos jest ciekawy to zapraszam na priva...
Uuufff... To na tyle. Zycze powodzenia w grze...
Rekordzista z polski ma w jednej rundzie 4100 pk.