Teraz jest 16 lut 2025, 21:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 14:13 

No chłopczyku zanim nazwiesz kogoś kłamca to się dobrze zastanów
akurat nie byłem sam nawet wam napisałem zdanie z pytaniem dla czego dakon poleciał.

to po pierwsze po drugie po raz kolejny spotykam się z agresją adminów serwerów którzy poprostu nie potrafią się przznać do niedociągnięć u siebie więc jest to następny serwer na liście moich nieulubionych.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 16:22 

dramich_wwa napisał(a):
No chłopczyku zanim nazwiesz kogoś kłamca to się dobrze zastanów
akurat nie byłem sam nawet wam napisałem zdanie z pytaniem dla czego dakon poleciał.

to po pierwsze po drugie po raz kolejny spotykam się z agresją adminów serwerów którzy poprostu nie potrafią się przznać do niedociągnięć u siebie więc jest to następny serwer na liście moich nieulubionych.

Masz prawo umiescic sobie go w "nieulubionych serwerach" ja nie bede plakal za toba... :lol: Co do agresywnosci to chyba wy na mnie naskoczyliscie nie ja na was... Mam prawo usuwac gracza jesli chce wejsc na moj serwer i nikt mi tego nie zabroni, nie jest to tez przestepstwem, ani zlamaniem jakiegokolwiek prawa serwera rankingowego. No coz podalem regulamin po angielsku mozesz go niezrozumiec, moze uzyj jakiegos translatora...

I nie mow do mnie chlopczyku bo prawdopodobnie to ty jestes dla mnie chlopczykiem...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 17:00 

ramzes707 popierwsz moje best round jest takie wysokie dlatego że na pewnym tytanie było dwóch lamerów a ja byłem komendantem

A po drugie pokaż mi że na waszym serwie po 4 min miałem 100 punktów jak się kogoś obraża to czeba mieć jakieś argumenty żeby to udowodnić.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 18:01 

ramzes707 napisał(a):
Mam prawo usuwac gracza jesli chce wejsc na moj serwer i nikt mi tego nie zabroni, nie jest to tez przestepstwem, ani zlamaniem jakiegokolwiek prawa serwera rankingowego. No coz podalem regulamin po angielsku mozesz go niezrozumiec, moze uzyj jakiegos translatora...

Mam takie małe pytanie bo niestety gubię się w treści twoich postów, ramzes.
Dakon został kicknięty za STATPADDING czy dla zwolnienie miejsca dla twojego klanowicza? Dla mnie to dość niesamowite żeby zaraz po zakończeniu statpaddingu przez czlonka klanu PL4FC, ktoś z =N_PL= koniecznie chcial wejsc na serwer.

:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 18:16 

ArchibaldPL napisał(a):
ramzes707 popierwsz moje best round jest takie wysokie dlatego że na pewnym tytanie było dwóch lamerów a ja byłem komendantem

A po drugie pokaż mi że na waszym serwie po 4 min miałem 100 punktów jak się kogoś obraża to czeba mieć jakieś argumenty żeby to udowodnić.

Bylo 2 lamerow i co zabijales ich?? Przeciez oboje wiemy ze to nie prawda. Komendant za zabijanie nie dostaje pk. Za zajmowanie punktow kontrilnych tez... :lol:
Tos sie sam wkopal, tu sa jego staty dla rozwiania watpliwosci

Time as Squad Leader

03 Days 00:39:20

Spawn Beacons Deployed

187

Spawns on Squad Beacons

357

Kills with Gun Drone

4

Time as Commander

00 Days 10:49:36

Titan Commander Score

1060

Conquest Commander Score

416

Commander Score

1476

Dziwne tylko ze udalo ci sie zdobyc raz 732 pk w pol godziny, a pozniej tylko 300 przez 10 godz grania komendantem.
a to dla waszej watpliwosci STATYSTYKI TEGO PANA http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/PlayerDetails_TitanMode.aspx?Lang=us&SrchName=&PID=81660720&Profiles=

Ostatnio edytowano 5 mar 2007, 18:25 przez ramzes707, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 18:24 

Cravic napisał(a):
ramzes707 napisał(a):
Mam prawo usuwac gracza jesli chce wejsc na moj serwer i nikt mi tego nie zabroni, nie jest to tez przestepstwem, ani zlamaniem jakiegokolwiek prawa serwera rankingowego. No coz podalem regulamin po angielsku mozesz go niezrozumiec, moze uzyj jakiegos translatora...

Mam takie małe pytanie bo niestety gubię się w treści twoich postów, ramzes.
Dakon został kicknięty za STATPADDING czy dla zwolnienie miejsca dla twojego klanowicza? Dla mnie to dość niesamowite żeby zaraz po zakończeniu statpaddingu przez czlonka klanu PL4FC, ktoś z =N_PL= koniecznie chcial wejsc na serwer.

:roll:

Nie wiem jaka opcja zostala wybrana do kickowania twojego kolegi, jesli zostal wogole kickowany... Opcji jest chyba 15 wiec nie mam pojecia, bo nie pamietam... Ja nawet nie pamietam czy to on zostal kickowany... Pewnie mial pecha i zostal losowo wybrany...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 19:19 

OMG ten temat robi się coraz bardziej żałosny. Panom ramzes707 i Cravic radze wziąć lekcje czytania ze zrozumieniem.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 19:21 

ale jak grająpo mojej stronie to mi też nabija punkty a zresztą może nie jesteś zbyt kumaty????

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 19:32 

Pako napisał(a):
OMG ten temat robi się coraz bardziej żałosny. Panom ramzes707 i Cravic radze wziąć lekcje czytania ze zrozumieniem.

Masz racje ze temat jest zalosny, ale nie dotyczy ciebie wiec sie nie mieszaj i nie spamuj... skoro masz problem z czytaniem to chyba ty powinienes sie pouczyc czytania ze zrozumieniem :lol:

Ostatnio edytowano 5 mar 2007, 19:38 przez ramzes707, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 19:36 

ArchibaldPL napisał(a):
ale jak grająpo mojej stronie to mi też nabija punkty a zresztą może nie jesteś zbyt kumaty????

Chcesz cos przez to powiedziec..? Nabijaja ci punkty? a to ciekawe, opowiedz mi o tym na forum niech inni tez sie naucza tak oszukiwac..?
Co za tupet jeszcze sie chwalisz.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 20:06 

Mam dość! Wchodzę na forum i w 90% widzę żałosne kłótnie idiotów! Przestaje to ukrywać! Zachowujecie się jakbyście pozjadali wszystkie skille tego świata a nie macie pojęcia o grze. Kilku starszych stażem graczy próbuje wam wytłumaczyć ale widze ze ich wysiłki idą w gówno bo np. Pan Ramzes zna się na BFie lepiej niż np. Dramich czy inne osoby które nie grały tylko w bf2142 ale i w pozostałe. Jeżeli scena na zachodzie wygląda podobnie to nie dziwię się, ze turnieje czy też cupy cieszą się tak małą popularnością, skoro poziom graczy (nie mówie o skillu) jest aż tak niski.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 20:26 

Solimo, nerwowy sie robisz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 21:10 

ramzes707 wisi mi to co sie dzieje na waszym serwerze bo poza oficjalnym GNtu nie grywam na polskich jednak to, ze psizesz po 7 postow pod rzad bardzo mnie drazni. naucz sie cytowac i edytowac posty albo ja bede je kasowal.

Solimo 90% graczy FFA(zwlaszcza w 2142) to warzywa a niestety klanowcy pochodza z FFA. Statystycznie rzecz biora ogromna ilosc klanow to lamy :P Tematy typu ban za komunikat "aimbot loaded" gdy sie wchodzi na adminke brutalnie o tym przekonuja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 22:35 

ramzes707 napisał(a):
Pako napisał(a):

Masz racje ze temat jest zalosny, ale nie dotyczy ciebie wiec sie nie mieszaj i nie spamuj... skoro masz problem z czytaniem to chyba ty powinienes sie pouczyc czytania ze zrozumieniem :lol:

.....i tak w kółko. Strata czasu.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2007, 00:10 

Solimo napisał(a):
Mam dość! Wchodzę na forum i w 90% widzę żałosne kłótnie idiotów! Przestaje to ukrywać! Zachowujecie się jakbyście pozjadali wszystkie skille tego świata a nie macie pojęcia o grze. Kilku starszych stażem graczy próbuje wam wytłumaczyć ale widze ze ich wysiłki idą w gówno bo np. Pan Ramzes zna się na BFie lepiej niż np. Dramich czy inne osoby które nie grały tylko w bf2142 ale i w pozostałe. Jeżeli scena na zachodzie wygląda podobnie to nie dziwię się, ze turnieje czy też cupy cieszą się tak małą popularnością, skoro poziom graczy (nie mówie o skillu) jest aż tak niski.

Najmniej kulturalny post na tym forum... Ja tylko odbijam pileczke... Zrozum ze ja nie zapraszam kolegow na forum zeby pisali te brednie. To Kolesie z PL4Fc sie czepiaja. Wiec sie odwal chlopie odemnie...
Po tym poscie moje IP zostanie zablokowane a ten temat zapewne skasowany. Moze macie racje nic nie wiemy na temat BF i gowniany z nas klan, ale zrozumcie my gramy dla przyjemnosci... i dajcie nam spokoj!!!

Mam prosbe do moderatora- wykaz sie jesli masz odrobine inteligecji i skasuj ten caly szlam jaki tu dzisiaj powstal...
Ja oczywiscie sobie zrobilem kopie calego tego zalosnego tematu na pamiatke i wkleje to tam gdzie trzeba.(oczywiscie przetlumacze i pokaze moim kolegom na "zachodzie")
Wstyd mi za was... To sie nazywa uczciwa walka 10 na jednego...
Dziwne ze pana ArchibaldPL nikt nie skomentowal?
Mam tych nickow typu pan ArchibaldPL wiecej jesli ktos jest ciekawy to zapraszam na priva...
Uuufff... To na tyle. Zycze powodzenia w grze...
Rekordzista z polski ma w jednej rundzie 4100 pk.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2