Teraz jest 22 lis 2024, 22:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 248 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 10:19 

Widzę, że 1/2 osoby mogą popsuć reputację serwera, jak i nawet klanu...smutne...

" napiszcie, że serwer dla lam " jak napiszemy to Ty będziesz właśnie tą LAMĄ !! Nie podoba się coś to nie wchodź, jeżeli są jakieś problemy, zostałeś zkickowany to pisz do ADMINÓW SERWA, czyli do mnie PLpzk'a i Vinyl'a.

Jako przedstawiciel klanu i serwa mogę Was tylko przeprosić za głupotę tych...osób...jednocześnie zapewniam Was, że takie zachowanie się już nie powtórzy.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 10:53 

Solimo napisał(a):
Tak btw chciałbym wtrącić... Naprawdę napiszcie, że serwer dla lam. Dziś mój brat miał ochotę zagrać w 2142, czasami mu sie zdarza. Przy 12:2 poleciały voty od jakiego hero z 4um, przy 20:5 juz nawet pobluźnili troche chłopaki z tego klanu. Widocznie mój brat uniemożliwił zdobycie kolejnej odznaki za pierwsze miejsce panom hero, ciuci (czy jakos tak) i nowemu. Przykre.

ok, to chcialbym Cie przeprosic (nie tylko Ciebie, wszystkich, ktorzy zostali urazeni moim zachowaniem) za moje zachowanie (tak, =4UM=Hero jestem), to prawda, co moi "koledzy" z klanu o mnie pisali:czasami sie zachowuje jak n00b, i to jest prawda.
od razu mowie:nie bede juz tak sie zachowywal
ale prosze zrozumiec:gram 1 czy 2 razy na tydzien (treningi klanowe) i jak widze jakiegos lamera, ktory nie potrafi grac i nawet defibrylatorem nie trafi w zwloki kompana, to mnie szlag trafia i juz cala gra popsuta...
Solimo:moglbys podac nicka Twojego brata, bo sobie nie przypominam tego kicka...

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 14:46 

Solimo napisał(a):
panom hero, ciuci (czy jakos tak) i nowemu

tak sie składa że to nasz "ynteligenta" elita klanowa ... nie ma co się przejmowac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 14:47 

...dodajcie jeszcze do tego gostka o nicku Kamcioslav i macie juz "dream-teama" xD

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 15:11 

Moj ulubiony serwer polski.Do adminow nic nie mam,wogole 4um spoko i jakos nigdy nie mialem sprzeczek z nimi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 15:20 

Cytuj:
tak sie składa że to nasz "ynteligenta" elita klanowa ... nie ma co się przejmowac Wink

Wypraszam sobie... ja jakoś nie wywalam i nie bluzgam każdego co mnie zabija... ale ty.... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 19:01 

Mnie raz Ciacio wywalil, jak na moja APM wlazl i chyba humrou nei mial :P A tak to spoko jest, runda dlugo trwa mozna ladnie napunktowac i strasznie duzo punktow premia dowodcy druzyny albo komendanta tak wieczorami, jak sie ludkow z 4UM czy PL4FC nazbiera :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 19:40 

Ja zagralem pare razy na tym serwerze musze powiedziec ze zadnych problemow nie mialem... Nawet jak natrzaskalem pare dziesiat ladnych fragow to nikt mi kicka nie dal. Znam jedynie Jaro z 4UM, to uczciwy czlowiek i podejrzewam ze i jego kumple z klanu tez. Robicie ciagle wielka afere bo koles sie zdenerwowal i dal komus kicka. Do tego jeszcze przeprosil uczciwie i zachowal sie jak trzeba.
A co do lam na tym serwerze, to ja jestem innego zdania, tylko pozazdroscic graczy ktorzy tam graja, chcialbym zeby u mnie tacy grali...

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 20:00 

Ja nieznosze z rana grac na 4UM za to... Czesto tam pelno ruskich, albo jeszcze innych, ktorzy sie pluja, jak ich sie nozem zabije albo snajperka jak punkt ktonrolny przejmuja....

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 20:44 
Spamer!

ramzes707 napisał(a):
Ja zagralem pare razy na tym serwerze musze powiedziec ze zadnych problemow nie mialem... Nawet jak natrzaskalem pare dziesiat ladnych fragow to nikt mi kicka nie dal. Znam jedynie Jaro z 4UM, to uczciwy czlowiek i podejrzewam ze i jego kumple z klanu tez. Robicie ciagle wielka afere bo koles sie zdenerwowal i dal komus kicka. Do tego jeszcze przeprosil uczciwie i zachowal sie jak trzeba.
A co do lam na tym serwerze, to ja jestem innego zdania, tylko pozazdroscic graczy ktorzy tam graja, chcialbym zeby u mnie tacy grali...

wiesz co ? ! chyba twój serwer będzie *CQF* BattleField'a 2142 ponieważ =4UM= jest 1 zapełniany ( =4UM= - NSZ ;p )

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 21:07 

Panowie admini =4UM=
Dalo by rade wrzucic jeszcze pare innych mapek inf?
Cerbere i Tunis dokladnie mam na mysli?

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 21:42 

Aktualnie to serwer się raczył wykrzaczyć (nie wchodźcie na niego bo się gra zwiesi) - jutro może support gameservers.net coś poradzi.
Ale mapki dodatkowe też będą, zastanawiamy się tylko nad ich wielkością, bo tunis i cerbere na 64 są smutne...

Może te 2 dać na 16?? Tak klanowo??

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 22:26 

Ja proponuję wszystkie mapy jako szesnastki powrzucać i zrobić coś na kształt BIERPILZ (może ktoś zna).
To wygląda mniej więcej tak:
camp gib :arrow: berlin :arrow: camp gib :arrow: tunis :arrow: camp gib :arrow: cerbere :arrow: camp gib :arrow: i tak dalej ...

Uważam, że to dobry pomysł, bo wtedy jest to czyste infantry i trzeba się wykazać a nie biegać za jednym fragiem po całej mapie

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 22:34 
Spamer!

Zar2Roc dobre ale i tak wole samego Campa xD no może 32 Belgrada < naj lepsza mapka w BF 2142 >

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 23:16 

pzak nie znam sie na serverach i ich ustawieniach, ale jakbys dal rade wrzucic mapy 16 (camp, cerbere, tunis) przynajmniej z iloscia ticketow 200-300. To bylo by calkiem ciekawie :) przynajmniej na poczatek powiedzmy na tydzien, aby sprawdzic czy sie przyjmie, w co szczerze wierze :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 248 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2