Teraz jest 16 sie 2018, 08:44

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lip 2007, 12:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lis 2006, 20:35
Posty: 16
Lokalizacja: Legnica
Są może jakieś serwery tylko dla początkujących. jak co proszę podawać tutaj.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 13:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
OFFICIAL BF2142.pl Server (=4UM= Clan)


polecam :wink: :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 13:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
Server dla poczatkujacych ?? Jakis zart :mrgreen: ??

Piospi dobrze mowi server wyzej ;]

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 16:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lis 2006, 02:17
Posty: 256
Lokalizacja: Gdańsk
Dobrze gadają...
Cała polska tam gra :]
A ci dwaj panowie wyżej też często tam się szkolą na bardziej zaawansowanych (Elex pod fejkiem MaStaHpRoSupEr, żeby się jego koledzy nie śmiali, że z początkującymi gra :P)

A podchodząc poważnie do tematu to są serwery z ograniczeniem rangi. Tzn że moga tam grac tylko żołnierze, którzy mają range niewiększą niż 10 z kolei (nie pamiętam jak się nazywa.. sprawdź sobie).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 18:42 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
piechcio chodziło Ci o serwer gdzie będziesz grac z takimi jak ty ? czyli początkującymi ? powiem coś ode mnie serwery dla początkujących to 90 % wszystkich serwerów jak nie więcej , na 90 % spotyka sie totalne lamy :]


Piospi napisał(a):
OFFICIAL BF2142.pl Server (=4UM= Clan)


jest dobry jeśli chcesz dostać szybko w dupę i się szybko wielu rzeczy nauczyć :] , ale jest tez tak , że do puki ludzie z polskich klanów tam nie wejdą to łatwo sie skilla tam nabija :]

mam nadzieję , że pomogłem
:)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 15:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lis 2006, 20:35
Posty: 16
Lokalizacja: Legnica
Spoko thx :D trzeba sobie skilla nabic

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 11:25 
Offline

Dołączył(a): 16 lis 2007, 11:15
Posty: 2
Lokalizacja: Irlandia
piechcio napisał(a):
trzeba sobie skilla nabic




Najlepiej jest pograc kilka dni na Single Player na 100 poziomie botow. xD

_________________
You see yourself, you are dead by Micku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 11:50 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2006, 15:08
Posty: 813
Lokalizacja: Łódź
Na 100 poziomie botów dostaje się heada z Takao niewiedząc jak i co :P

_________________
Obrazek
plaY^ | www.play-esports.pl | #plaY^ @ QuakeNet
Obrazek
[GCA] | www.goldencamels.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 20:23 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2007, 16:26
Posty: 575
Mozesz tez sprobowac na .pl EmpireFleet, bojak tam wchodze to i czasami też wysoki poziom jest... Ale przeważnie łatwo sie fraguje :lol:

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.play-esports.pl | #pl4p @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 20:44 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2006, 15:08
Posty: 813
Lokalizacja: Łódź
ZeeToxPL napisał(a):
Mozesz tez sprobowac na .pl EmpireFleet, bojak tam wchodze to i czasami też wysoki poziom jest... Ale przeważnie łatwo sie fraguje :lol:

Wysoki poziom grania unlockami? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 22:54 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2007, 16:26
Posty: 575
Jak latają Vossami, to K/D można sobie poprawić w tej chwili nie tylko Krylovem, ale też SCARem :lol:

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.play-esports.pl | #pl4p @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 kwi 2009, 13:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
kiedyś z ciekawości w filtrach wybrałem opcję serwera z blokadą rangową ale żadnego serwera nie było..
Co prawda to prawda że na różnych serwerach grają różnie uzdolnieni.. na początek polecam niemieckie serwery, niemcy nie są wymiataczami aczkolwiek spotkałem już kilku praktycznie nieubijalnych ;)
Na naszych jest czasami.. ostro :twisted:

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 kwi 2009, 23:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
po co odkopywać temat z przed 2 lat? :roll:

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 kwi 2009, 23:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Żeby sobie posta nabić... (sorry musiałem to napisać)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwi 2009, 11:18 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Elex napisał(a):
po co odkopywać temat z przed 2 lat? :roll:

qwakU napisał(a):
Żeby sobie posta nabić... (sorry musiałem to napisać)


Może ktoś dalej czeka na odpowiedź ?
Blokada rangowa raczej teraz nie przejdzie.
Za dużo wysokich rang i by się wściekli, lecz jeden taki serw by się przydał. Ale to nie jest skuteczne. Ktoś zrobi sobie nowego żołnierza i sobie ciacha jak chce.
BTW: O co chodzi z filtrem turniej rankingowy. I na czym on polega.
Ps. Cieszę się że ktoś odkopał ten temat. Chciałem się spytać o ten turniej rankingowy już dawno. Pytanie mnie dręczyło. A tu patrze ;]

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL