Teraz jest 24 paź 2020, 09:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 wrz 2007, 17:31 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 19:55
Posty: 14
Lokalizacja: Warszawa
Witam
Jak mogę zrobić, aby serwer był rankingowy ? Wszystkie pliki serwerów pod linuksa są "non-ranked"...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 19:24 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5033
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
opcja szukaj , musisz wynajac specjalny serwer w firmie ktora sie tym zajmuje lun napisac do ea ze chcesz ranking etc i musisz miec swoja '' firme '' ze niby ona ma serwer i tak dlaje ;d a zapomnial bym nie dawaj pod serwer jakiegos smiecia PC daj dobrego kompa :D , sry za bledy ale mi sie spieszy , dzięki paul jak mogłem o tym zapomniec , ranking jest DROGI :wink: .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Ostatnio edytowano 7 wrz 2007, 21:26 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 20:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 16:09
Posty: 1457
Lokalizacja: Kielce
Blizzard zapomniałeś dopisać że ranking kosztuje, i to całkiem sporą kase.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 20:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Po prostu każdy public serv jest droższy od prywatnego, tak jest w każdej grze, za samo podłączenie do rankingów nie ma jakichś dodaktowych słonych opłat.

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2009, 18:54 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
to jak na rankingowych sie gra to trzeba płacić??? :|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2009, 19:00 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Nie. Źle zrozumiałeś;p Ten temat jest o kupowaniu(zakładaniu) serwera rankingowego. Ty nic nie będziesz płacił, no chyba że chcesz postawić swój serwer rank.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL