Teraz jest 23 paź 2020, 12:47

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sty 2008, 00:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2008, 00:25
Posty: 8
Nazwa: .pl PL4FC RANKED
IP: 193.33.186.155:17567

Zapraszam wszystkich na nasz 20 slotowy serwer :)
Serwer stoi w Londynie wiec pingi sa male.

>>Mapki<<

<><>INFANTRY<><> - samochody dozwolone
- Camp Gibraltar
- Belgrade (mala)
- Cerbere Landing
- Fall of Berlin

<><>CONQUEST<><>

- Suez Canal
- Belgrade

<><>ZASADY<><>

--> Camp/Cerebere/Belgrade(16)/Fall of Berlin -> NO WALKERS/APC
--> NO BASERAPE
--> NO CHEATING
--> USE CLEAN LANGUAGE

Serdecznie wszystkich zapraszam :)

Pozdrawiam.
Vandal


Ostatnio edytowano 3 sty 2008, 15:06 przez Vandal_PL, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 14:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Wbijać i grać :)
Vandal weź to zedytuj i zrób osobne rubryczki map CQ i Inf a zasady serwera też osobno, będzie czytelniej.

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 14:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2006, 17:18
Posty: 1165
Lokalizacja: snikont :-p
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 61&start=0

Zrob tak ladnie ;p


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 15:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2008, 00:25
Posty: 8
teraz ladnie ? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 15:14 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Ładnie, ładnie :wink: Zainstaluje tylko patcha 1.40 :twisted: i wpadnę na serwerek.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 15:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2008, 00:25
Posty: 8
kolejnosc mapek jest taka w jakiej wymienilem :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 13:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sie 2005, 09:48
Posty: 643
Lokalizacja: Leamington SPA, UK
Wpadne polatac w przyszlym tygodniu u was. :twisted:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2008, 14:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2008, 00:25
Posty: 8
UPDATE:

nowe IP: 193.33.186.156:17567

<><>CONQUEST<><>

- Suez Canal
- Belgrade
- Verdun (32)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2008, 11:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
Bylaby mozliwosc zeby do mapek dodac Tunisa ? oczywiscie infantry only :)

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2008, 22:15 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Elex już jest dodany Tunis, tak więc wpadaj z kolegami z Klanu Na Drzewie :mrgreen: Życzę miłej zabawy :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2008, 23:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
Maniek79 napisał(a):
tak więc wpadaj z kolegami z Klanu Na Drzewie :mrgreen: Życzę miłej zabawy :wink:
[quote="Maniek79"]

=o klan na drzewie ? ;o

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 00:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
nie chcialbym byc krytyczny, ale odkad o ile mi wiadomo ( nie wiem do konca czy to prawda ) server pl4fc i XIII sa na tym samym servie laguje jak cholera na tym i na tym :)

Dziekuje za uwage.

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 02:10 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2007, 11:57
Posty: 179
Lokalizacja: XIII.PL Wes=*
Przesada, od początku istnienia drugiego serwera bf 2142 nikt poza plaY nie skarżył się na lagi :)

Pozdrawiam

_________________
http://www.trzynastu.com.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 11:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2005, 06:56
Posty: 1697
Lokalizacja: Burton On Trent
Obcięto sloty na naszych CQ i INF co poprawiło pracę maszyny.
Lagi nie zawsze wynikają z przyczyn serwera.
Ci co mają NEO wiedzą najlepiej

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2008, 12:28 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
90s napisał(a):
Lagi nie zawsze wynikają z przyczyn serwera.
Ci co mają NEO wiedzą najlepiej

Dokładnie Prezes jest tak jak napisałeś. A nie daj Boże jak przychodzi grać w wekend. :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL