Teraz jest 23 sie 2019, 00:12

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 wrz 2008, 20:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Witam wszystkich :wink:
Mam pytanko czy są jeszcze jakieś polskie serwery oprócz serwera PL4FC i 56ks??
Wiem że pytanie głupie bo na pewno jeszcze jakieś są. Jeśli tak to proszę o padnie nazwy i adresu ip bo wkurza mnie granie z francuskimi dzieciakami :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2008, 11:08 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2008, 14:39
Posty: 10
Jeżeli ktoś tak będzie miły i zna te serwery to niech powie a nie cisza na forum - ale to tylko moje zdanie...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2008, 11:26 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Nie ma więcej rankingowych serwerów, które by stały na patchu 1.50 No chyba,że chodzi wam też o serwery postawione na CM 3.02 :wink:
Pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2008, 13:16 
Offline

Dołączył(a): 7 mar 2008, 02:40
Posty: 25
BF2142 - multiplayer - advance searching - wpisujesz tylko pl i wyskakują Ci polskie serv.
Pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2008, 17:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Kris nie zgodzę się z tobą kiedy wpiszemy pl to znajdzie nam wszystkie wyrazy w których mamy tą wiązkę literek np "player" generalnie powinno się wpisywać .pl ale wtedy wyskakują tylko 2 serwery czyli PL4FC i 56ks. Ale zastanawiam się gdzie reszta serwerów, przecież takie klany jak XIII, play muszą gdzieś grać (chyba że mają serwery na CM :?: ) :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2009, 12:39 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Nom szkoda sa na 1,50 tylko 2 servy polskie, Od PL4FC(infrantry z tego co pamietam) i jeszcze jakiegos klanu (nie pamietam), Ale duzo polakow spotykam w Trybie tytan szczegolnie na suezie (ulubiona mapka :D) Pamietam w bf2 ile bylo polskich servow ;D

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2009, 15:00 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Ciastek96'u Czytac nie umiesz :mrgreen: ?
qwakU napisał(a):
Kris nie zgodzę się z tobą kiedy wpiszemy pl to znajdzie nam wszystkie wyrazy w których mamy tą wiązkę literek np "player" generalnie powinno się wpisywać .pl ale wtedy wyskakują tylko 2 serwery czyli PL4FC i 56ks. Ale zastanawiam się gdzie reszta serwerów, przecież takie klany jak XIII, play muszą gdzieś grać (chyba że mają serwery na CM :?: ) :wink:


qwakU, plaY^ znajdziesz głównie na cm, rzadziej na FFA, tak samo z XIII.

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2009, 15:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Blizzard_ napisał(a):
Ciastek96'u Czytac nie umiesz :mrgreen: ?
qwakU napisał(a):
Kris nie zgodzę się z tobą kiedy wpiszemy pl to znajdzie nam wszystkie wyrazy w których mamy tą wiązkę literek np "player" generalnie powinno się wpisywać .pl ale wtedy wyskakują tylko 2 serwery czyli PL4FC i 56ks. Ale zastanawiam się gdzie reszta serwerów, przecież takie klany jak XIII, play muszą gdzieś grać (chyba że mają serwery na CM :?: ) :wink:


qwakU, plaY^ znajdziesz głównie na cm, rzadziej na FFA, tak samo z XIII.


Aha, blizzard a wy macie (plaY^) serwer na clan - modzie FFA czy prywatny
:?:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2009, 20:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Serwer jest prywatny, tylko wybrani maja do niego dostęp ;)

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Ostatnio edytowano 17 lut 2009, 21:01 przez Io36, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2009, 21:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Ehhh typowy treningowiec ?? :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2009, 21:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Tak bo na cm, jest odtatecznie duzo FFA sewerow. A pozatym by postawic serwer rankinkowy sa to 2 razy wieksze koszty za jeden slot. No chyba ze ma sie wykupiona maszyne :P

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2009, 14:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2009, 17:08
Posty: 15
Lokalizacja: Polska
nie moge znaleść serva PL4FC choć pisaliście że jest?? Może mi to ktoś wyjaśnić.

_________________
Gram w BF2142
Gram na Szturmie
Mój nick: Galanot


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2009, 15:13 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Czasami nie ma rano zazwyczaj nie nawet w weekendy. Najlepiej to po12,13 ale malo ludu o 16 moze byc juz full.

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2009, 19:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Ciastek ale serwer zawsze ci znajdzie bo nigdy nie jest wyłączony...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2009, 19:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2009, 17:08
Posty: 15
Lokalizacja: Polska
Skoro w weekendy wyłaczony to nie fajnie bo ja gram prawie tylko w weekendy.

_________________
Gram w BF2142
Gram na Szturmie
Mój nick: Galanot


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL