Teraz jest 24 maja 2018, 13:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pomoc 1.50
PostNapisane: 11 gru 2008, 19:06 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2006, 14:41
Posty: 12
Witam mam taki mały problem zainstalowałem BF2142 pobrałem patcha 1.50 z ea.pl . Kiedy usiłuje dołączyć do gry wywala mnie i pisze że złą aktualizacje , jaki jest ten najnowszy patch ?? Prosze o odpowiedz :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 11 gru 2008, 19:18 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Ile wazy ściągnięty przez Ciebie patch ? Najnowszy patch to full 1.50 :]

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 11 gru 2008, 19:24 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2006, 14:41
Posty: 12
525MB jak pisałem mam go z ea.pl .Mapa sie wczytuje a następnie wywala do menu i komunikat że grać mogą "osoby dysponujące grą w wersji niezmodyfikowanej"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 11 gru 2008, 19:27 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
OK, masz dobrego patcha. Używasz jakiś no-cd/no-dvd/crack ?

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 11 gru 2008, 19:34 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2006, 14:41
Posty: 12
mam orginała dziś kupiłem jeśli to ma znaczenie to niemam dodatku


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 12 gru 2008, 00:25 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Odpowiedz. Wkładasz płytkę i gra odpala czy bez płytki odpala ?

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 12 gru 2008, 18:52 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2006, 14:41
Posty: 12
Tak wkładam płytkę i gra odpala , ale co po tym jak niemoge grać :( :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 12 gru 2008, 19:02 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
http://forums.ea.pl/p/157/366.aspx
+Patch 1.5


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 12 gru 2008, 20:15 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Manku, patch ściągnięty przez autora wątku ma 525 mb = full 1.50 :)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 12 gru 2008, 22:06 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2006, 14:41
Posty: 12
Denerwuje mnie ta sytuacja dobrze że mało za gre zapłaciłem . To całe EA to "O kant dupy potłuc" namieszają i nic z tego nie wynika a człowiek nie może sobie pograć.Może zapodać formata


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 12 gru 2008, 22:37 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Instalowałeś coś po instalacji patcha ? Ściągnij jeszcze raz patcha z innego źródła i go zainstaluj jeszcze raz.

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 12 gru 2008, 23:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sie 2005, 09:48
Posty: 643
Lokalizacja: Leamington SPA, UK
http://forums.ea.pl/p/157/366.aspx
Następnie spróbuj zainstalować patch 1.40 i po nim incremental 1.50.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc 1.50
PostNapisane: 14 gru 2008, 16:05 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2006, 14:41
Posty: 12
Dzięki za pomoc z waszej stromy udało mi sie 8) 8) 8) 8) wszystko przez kasperskiego :D teraz mozna sobie pograć jeszcze raz dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL