Teraz jest 23 paź 2018, 03:20

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 gru 2008, 03:56 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2008, 03:49
Posty: 5
Witam serdecznie,

Mam problem z listą serwerów w BF`ie (gra oryginalna) otóż nie wyświetla mi właściwie listy serwerów czasami pojawiają się jakieś niedobitki (4-5 sztuk) na których zazwyczaj nie da się grać. Wgrany patch 1.5, firewall Agitum i Widowsa zrobiony, Router raczej problemów nie robi ponieważ jakieś serwery się pojawiają i jest to na tyle losowa sprawa że nie sądzę by to była wina routera. Co ciekawe po uruchomieniu gry na pasku zadań wyświetla się Battlefield 2142 v1.10.48 i coś tam dalej... w grze jest wersja v1.5 :| Jakieś sugestie porady ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 gru 2008, 04:34 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Ile waży ściągnięty przez Ciebie patch ?

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 gru 2008, 10:55 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2008, 03:49
Posty: 5
~525 nie pamiętam dokładnie ale jest to pełna wersja nie incremental


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 gru 2008, 17:47 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Ok dobrego masz patcha. Napisz jakie masz zaznaczone filtry w wyszukiwarce ?

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2008, 10:48 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2008, 03:49
Posty: 5
Przedwcześnie skreśliłem ten Router, jak włączyłem DMZ na swojego kompa to od razu serwery poszły, dodałem mu porty na filtrach ale znowu jest sytuacja że czasami jest 110 -140 serwerów a czasami nie ma w ogóle... ale to pewnie kwestia routera.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2009, 17:04 
Offline

Dołączył(a): 1 maja 2009, 16:58
Posty: 1
ej, a jak były servery normalnie, a nagle po jakimś ruchu wszystkie znikły i tylko z ulubionych lub wpisując konkretne IP mogę wejść. Po prostu znikły, a odświeżanie listy nic nie daje... coś oprócz reinstalacji można zrobić?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2009, 17:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Spróbuj pogrzebać w filtrach serwerów.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL