Teraz jest 17 cze 2019, 14:58

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 sty 2009, 14:03 
Offline

Dołączył(a): 27 sty 2009, 16:21
Posty: 3
Witam, mam pytanie gdzie mam wkleić ip serwera i czy muszę mieć oryginalną wersję gry by grać na jakimś serwerze z tych podanych na tej stronie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2009, 18:05 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
1. Połącz z IP.
2. Tak musisz mieć, inaczej nie zagrasz na żadnym serwerze :wink:
Radzę przeczytać FAQ viewtopic.php?f=47&t=17792 abyś nie zadawał głupich pytań 8)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL