Teraz jest 27 lis 2020, 14:23

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sty 2009, 10:06 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
dwa tygodnie temu kupiłem bf2142. na grze jedno osobowej wszystko chodzi ale jak włanczam wieloosoboą nie pokazują mi się serwery.przełączyłem na internet i nic nie ma dalej.
prosze o porady !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2009, 10:13 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
A zainstalowałeś patcha 1.5?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2009, 13:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2008, 16:27
Posty: 9
Może ten temat CI pomoże: viewtopic.php?t=26206 :wink:

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2009, 17:13 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
nie ups ale gra jest orginalna i powinna chodzic bez pathów


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2009, 18:16 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
szymon222 napisał(a):
nie ups ale gra jest orginalna i powinna chodzic bez pathów

Gra sama w sobie chodzi bez patchy. Ale żeby grać na rankingowych serwerach potrzebny jest patch 1.50


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2009, 18:23 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5033
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
szymon222 napisał(a):
nie ups ale gra jest orginalna i powinna chodzic bez pathów

Do prawie każdej gry fps są potrzebne patche ;)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2009, 19:00 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
prawie wszystkie moje gry chodzą bez patchów cod4 i 2 i inne pierwszy raz tak sie stalo spróbóje ściągnąc patcha

dzięki wszystkim za porady :)


Ostatnio edytowano 4 sty 2009, 19:10 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Łączenie postów


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2009, 10:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
szymon222 napisał(a):
prawie wszystkie moje gry chodzą bez patchów cod4 i 2 i inne pierwszy raz tak sie stalo spróbóje ściągnąc patcha

dzięki wszystkim za porady :)


Może i chodzą bez patchy ale masz zapewne o wiele mniej serwerów niż w wersji najnowszej no i o wiele więcej bugów :wink:

Zresztą kto powiedział że gra ma bez patcha nie działać :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2009, 18:31 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
właśnie ściągam patha
:D

ściągnołem patća i mi pisze że uszkodzony co robić???pomocy!!!! :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2009, 19:16 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Ściągnij z innego źródła. Albo trzymaj http://www.idg.pl/ftp/gry_7179/Battlefi ... h.1.5.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2009, 16:13 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
klikam żeby pobrało i mi pisze że est nie prawidłowy lub uszkodzony co robić?????? :x


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2009, 16:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
szymon222 napisał(a):
klikam żeby pobrało i mi pisze że est nie prawidłowy lub uszkodzony co robić?????? :x


Czy nie wiesz co to google lub strona producenta :|

http://www.polska.ea.com/games/8426,pcdvd/downloads/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 sty 2009, 08:41 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
nie pomyslalem, pięć razy próbowałem :oops:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2009, 21:27 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2009, 09:56
Posty: 8
dzięki wszystkim za pomoc gra już doskonale c hodzi :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL