Teraz jest 6 gru 2020, 01:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 maja 2009, 20:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2006, 21:54
Posty: 633
Lokalizacja: 58-506
http://www.pregierz.pl4fc.net/index.php ... ta&id=1517

Jak to się mówi "Przykład idzie z góry".

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 maja 2009, 20:49 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Oj, Piszę w komentarzach do zgłoszenia, że to zostało wprowadzone niedawno. Więc pewnie nie doczytał ;]
Samemu mnie to wkurza, chociaż na SWT nigdy nie spotkałem się z rdx. Na PL4Fc wręcz przeciwnie dużo ginę przez rdx...
Jakby ktoś się czepiał wiem że na "Plackach" jest to dozwolone.
IMO. Nie powinno być dozwolone. To tylko świadczy o graczu. To gorsze od Voss'a :omg:

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 maja 2009, 21:44 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2007, 20:59
Posty: 147
prosze Cie nie rob z tej gry only guns :D

_________________
http://matura2009.edu.pl/przecieki_maturalne_2009


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 maja 2009, 10:50 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2007, 11:57
Posty: 179
Lokalizacja: XIII.PL Wes=*
Napisze po raz kolejny: Chcesz ograniczenia to idź na Clan Mod! Tam nie ma vossów rakiet clarków rdxów min komendantów i jeszcze gra się flag by flag! Nawet służe linkiem do clan moda - http://www.bf2142.se/clanmod/

Pozdrawiam i błagam nie piszcie komentarzy - rakiety dla nobów, tylko niedorobieńcy biegają z rdxami, bo to są elementy gry i skoro zostały wymyślone to znaczy że można z nich korzystać, a jak się nie podoba to zmieńcie gre - w CSie nie ma rakiet.

_________________
http://www.trzynastu.com.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 maja 2009, 13:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2008, 20:06
Posty: 129
DarthPol całkowicie się z tobą zgodze :) Ich server więc ustawili zasady takie jakie są.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 maja 2009, 13:54 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
cudaks napisał(a):
DarthPol całkowicie się z tobą zgodze :) Ich server więc ustawili zasady takie jakie są.

Nie zrozumiałeś mnie. Dobrze zrobili że nia ma rdx. Więc zasady są jakie są ;>

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 maja 2009, 22:43 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Komar , zazdrościsz czegoś że się tak czepiasz ??
Zasada No RDX została wprowadzona niedawno i kolega nie wiedział o zmianach.
Jest wina to i jest kara .
Nie ukrywamy tego pod dywanem.
Zdarzało mi się grywać na takich serwerach gdzie bywali równi i równiejsi a admini łamali własne zasady serwera.
U nas tego nie ma , tak samo jak na innych polskich serwerach rankingowych.
Przynajmniej ja takich zachowań nie uświadczyłem.
Popełniamy błędy ale też potrafimy się do nich przyznać.
Tak samo będą traktowani nasi klanowicze jak inni gracze, bez taryfy ulgowej.
Bez takiego nastawienia nie warto by nam było podłączać naszego serwera do Pręgierza PL4FC.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 11:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
jeśli o nowych zasadach na serwie to wczoraj sobie pykam mapa gcamp, przedzieram się na tyły wroga i zdobywam dwie ostatnie flagi.
Po chwili czytam, ktoś pisze że gramy flaga po fladze..?
Wiem co to znaczy, ale nie wiedziałem tego ani w regułach w trakcie ładowania mapy ani w trakcie gry jako wiad. systemową więc kiedy sobie coś takiego wymyślili??
Oczywiście przeprosiłem i było git, ale pierwszy raz spotkałem się na tym serwie z czymś takim.
Co do używania rdx to widziałem, że biegało 2 typów(rzadko używali ale używali) i nikt im nic nie robił, admin był bo commander był po 3 min wykopywany

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 11:31 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Jak nie pisze w zasadach to nie reaguj na to. Goście niech sobie na Clanmoda wejdą i tam fbf mają. :stupid:

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 12:55 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
MikeOl_PL napisał(a):
Po chwili czytam, ktoś pisze że gramy flaga po fladze..?


Czasami jak jest mało ludzi to leci prośba by zagrać FbF ale nie jest to mus tylko prośba.

MikeOl_PL napisał(a):
Co do używania rdx to widziałem, że biegało 2 typów(rzadko używali ale używali) i nikt im nic nie robił, admin był bo commander był po 3 min wykopywany

Czasem tego admini nie widzą, dlatego tak bardzo naciskany by delikwentom robić screeny i zamieścić na Pręgierzu.
Admini też grają i nie wszystko widzą ...

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 13:00 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2007, 20:59
Posty: 147
MikeOl_PL napisał(a):
jeśli o nowych zasadach na serwie to wczoraj sobie pykam mapa gcamp, przedzieram się na tyły wroga i zdobywam dwie ostatnie flagi.

Nie ma mapy o nazwie Gibraltar Camp :wink:

_________________
http://matura2009.edu.pl/przecieki_maturalne_2009


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 14:58 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
^Naruto^ do kur.. nędzy czy tak trudno przełożyć słowo ?

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 15:04 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2007, 20:59
Posty: 147
Czy tak trudno stosowac sie do oryginalnych nazw map ? mnie to osobiscie przeszkadza, gdy ktos przekreca 'nazwy wlasne' :roll:

_________________
http://matura2009.edu.pl/przecieki_maturalne_2009


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 15:07 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
To dlaczego mówimy Fall zamiast Fall of Berlin ?

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 15:09 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2007, 20:59
Posty: 147
to jest skracanie, a nie przestawianie nazwy :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL