Teraz jest 24 paź 2020, 07:28

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 maja 2009, 15:10 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Ale to też nazwa włąsna. :omg:

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 15:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
gcamp to też skrót. Po za tym wygląda lepiej niż campg.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 15:16 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2007, 20:59
Posty: 147
ALE to jest SKRACANIE. w takim razie skroc mi nazwe Camp Gibraltar. wyjdzie camp, a nie gibrcamp...
@up, lepiej IMO wyglada camp :)

_________________
http://matura2009.edu.pl/przecieki_maturalne_2009


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 15:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
nie no spoko mi tam nie przeszkadzają rdx, tylko rakiety!!!!!!!!!!!!
ale spox :mrgreen:
Wiadomo admin nie Bóg, żalu nie mam ;)
Co do skrótów nazw map itp. to już wysłałem mail do dice, za czas jakiś mają zmienić nazwę mapy do gcamp
a potem nawet do gc więc co niektórzy pewnie przestaną na niej grywać ;)
he he..
A tak na serio to szkoda mi czasu klepać pełną nazwę jak i tak wiadomo o co chodzi, czy nie?

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 maja 2009, 21:07 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:05
Posty: 13
Ludzie czy Wy musicie tak spamowac :shock: Nie mozecie sobie tego wyjaśniac na pw , po co robić śmietnik w temacie który jest poświęcony serwerowi a nie pisowni nazw map. :spam:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2009, 15:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
mam problemik u Was na forum nie mogę się zalogować na tym nowym..
w tych obowiązkowych danych nie wyświetla mi się kod (ten na aimboota) i przez to mam lipe bo nie wiem co mam wklepać a system bez tego mnie dalej nie puści..
:/
Przerzućcie mój profil ze starego forum na nowe zachowując nick i hasło ok?

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2009, 15:57 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
@up to samo mam.

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 23:02 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Naprawione :P możecie się rejestrować :D :spam:

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 02:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
http://w120.wrzuta.pl/audio/7PIC11QfgRp/ban

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 17:53 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:05
Posty: 13
Elex muszę przyznać że ładnie śpiewasz choć nie do końca masz fonetyczny głos ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2009, 20:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
ano pracuje nad wokalem. :wink:

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2009, 21:08 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Elex napisał(a):
ano pracuje nad wokalem. :wink:

Elex dodaj jeszcze sekcję smyczkową i będzie hit murowany.
:mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2009, 12:23 
Offline

Dołączył(a): 18 lip 2009, 11:11
Posty: 6
Siemka jestem nowy i chciałem zapytać czy mógłbym poćwiczyć na Waszym servie grę w Battlefielda 2142?
Jeśli tak , to nie dawajcie fory :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2009, 12:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2005, 20:46
Posty: 704
Lokalizacja: Zielona Góra
Jak jesteś nowy to nie ...

_________________
Tylko Battlefield! www.linkinpark.com & www.fortminor.com
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2009, 13:58 
Offline

Dołączył(a): 4 sie 2007, 13:13
Posty: 147
Lokalizacja: Chełmno
teRRoR napisał(a):
Jak jesteś nowy to nie ...

Tyyy nie zapominaj, że to ja tu jestem mistrzem ciętej riposty! :D

_________________
► PlaYing For Perfection.bf2142
► Team Poland BF2142
► Paranoia Gamers(FIN)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL