Teraz jest 28 paź 2020, 11:02

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 sie 2009, 18:29 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2009, 20:00
Posty: 6
Niby zawsze prawie pełny bo 50-60/64 osoby, ale nie polecam grać na nim. Dlaczego? Właśnie dlatego
Obrazek

Po raz kolejny miałem "przyjemność" grania z takimi oto cziterami, którzy siedzieli w bazie koalicji i walili one shot one kill ...

Co śmieszniejsze, chwile potem zostałem wywalony z serwera za napisanie słowa "noob" ...

Kiedyś ktoś wrzucał podobnego screena, tylko nie pamiętam gdzie.
.. pozdrawiam

edit. Zapomnialem dopisać, że moja ranga to nie rekrut, jak pokazywał wtedy serwer, tylko Komisarz - srebro


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2009, 20:05 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
z pl4fc tez zostałem wywalony dzisiaj za słowo lol noob. Dostałem ostrzeżenie z automatu i jakis placek mnie kicknal. Czesto mowie noob ale pierwszy kick od placka.

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2009, 01:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sie 2005, 09:48
Posty: 643
Lokalizacja: Leamington SPA, UK
W takich sytuacjach lepiej zmienić serwer i się nie denerwować.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2009, 11:25 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Sam nie wiem jak można grać 32vs32...

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2009, 15:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Ciastek96 napisał(a):
Sam nie wiem jak można grać 32vs32...


Oj można a jakie jazdy sa na campie xD (moje pocztki siedzialem tylko tam i bywalem 1 z tego co pamietam tam sie nauczylem ogarniac gre)

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2009, 15:28 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2009, 20:00
Posty: 6
Ja tak samo, dzisiaj np. jak zagrałem tam to też byłem pierwszy i złota gwiazdka, ale cziterzy tam mają prawie eldorado... :\\


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2009, 15:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Jesli chcesz wiedziec majac 50 % hp zabilem sie z cheatem na wzajem a pozniej chil mnie dodac do znajomych xD Ludzka głupota nie zna granic....

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2009, 21:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2006, 15:47
Posty: 370
Lokalizacja: Bełchatów
napiszcie o tym książkę :)

_________________
Mówią morda nie szklanka, nie zbije się... ale blizny zostaną...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL