Teraz jest 23 paź 2020, 13:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 maja 2010, 22:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2615
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
NaglaSraczka napisał(a):
fakt sporo, 5 stów miesięcznie to sporo Poniżej 23 osób składających się po równo nie ma sensu zakładać serwa


I kazdy pewnie chcialby miec adminke.
Serwer nie musi byc rankingowy, nierankingowe sa tansze.

A znam wielu ludzi, ktorzy wola grac na UNRANKED'ach.

_________________
http://socialclub.rockstargames.com/crew/the_agency_pl
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2010, 14:51 
Offline

Dołączył(a): 18 kwi 2010, 08:48
Posty: 7
Lokalizacja: Biskupów znajdziesz w kościele, a mnie najczęściej na mapie Camp G.
Osobiście nigdy nie grałem na unranked'ach. Zawsze kojarzyły mi się z CS'em i tyle. Ale może kiedyś spróbuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2010, 18:47 
Offline

Dołączył(a): 24 kwi 2010, 22:49
Posty: 66
też ;d nie grałem nigdy na unrankach,a swerwery np na 20 os? ktoś się orientuje?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2010, 22:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Eleanor napisał(a):
A znam wielu ludzi, ktorzy wola grac na UNRANKED'ach.


A ja wole stadpadować na rankedach ;)

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2010, 12:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Ostatnio pytacie czy jest jakiś polski serwer proszę bardzo

http://www.gametracker.com/server_info/ ... .43:16767/

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2010, 21:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2009, 14:13
Posty: 12
Lokalizacja: Trójmiasto
Jako, że nie grałem w B2142 od ponad roku interesuje mnie ile jest obecnie serverów ( tak ponad 20 osób online ) ?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2010, 13:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sie 2005, 09:48
Posty: 643
Lokalizacja: Leamington SPA, UK
http://www.game-monitor.com/

Lenistwo czy niewiedza?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lis 2010, 11:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2009, 14:13
Posty: 12
Lokalizacja: Trójmiasto
spiderko napisał(a):
http://www.game-monitor.com/

Lenistwo czy niewiedza?


niewiedza, że coś takiego istnieje

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 maja 2011, 22:14 
Offline

Dołączył(a): 7 mar 2011, 16:31
Posty: 10
Lokalizacja: Bydgoszcz
niestey ceny polskich serwerów rankingowych sa nie porownywalne to zagranicznych. Przy promocji multipay.co.uk serwer za 24 sloty 12 funtow czy rackage.com ( taka sama cena ) nie ma co marzyc o polskim serwerze przy takich cenach. A jeśli chodzi o serwer 32 sloty to przeciez jest nasz we Frnakfurcie oby dwa CQ i INF ping na poziomie max 50


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL