To z ty medykiem to w grze americas army gdzie zycie sie liczy. W bf2 nie bardzo ;] I tam bardzo nie mile widziane jest olewanie roboty przez medyka. Ale nie gracie w AA wiec nie ma co tu dyskusji prowadzic.
Cytuj:
Lailonn, naucz się wreszcie, że serwery FFA są dla ludzi, wszystkich! Nie tylko dla klanowców, którzy potrafią grać.
Wreszcie? Czemu mowisz tak jakby to mialo dluuga historie ? A wlasnie sa dla wszystkich wiec jedna osoba rozwalajaca heli o ziemie co 10s jest czyms co tu wytknales...
Cytuj:
Jak chcesz grać tylko z tymi co potrafią grać to zbierz ekipę, zahasłujcie serwer i nawalajcie ile wlezie.
Gdybys grywal ze mna na FFA to bys wiedzial, ze dosc czesto zdarza mi sie dawac innym graczom rady. Wrecz pomaagc im sie uczyc np biorac noobka na gunnera, ktory chcoiaz ni choleren ietrafia to probuje. Zginalem tak wiele razy-wystawiajac "noobkom" cel- ale mam nadzieje, ze ich czegos to nauczy i byc moze gdy sie spotkamy za miesiac to juz bede z jego gunnerowania zadowolony. Ilu innych ludzi na FFA tak sie zachowuje?
Cytuj:
Twoje umyślne TK nie będzie wcale szanowane, bo nikt tego nie zauważy, że zabiłeś lamę, rozwalającą po raz kolejny helikopter... pff
Czego oczy nie widza tego sercu nie zal. Wiec sprawa jednak nie ejst taka "straszna" skoro poza jednym tk nie pluje na chat
Cytuj:
Co do czasu gry spędzonym na serwerach rankingowych to gratuluję Ci wyniku, tylko że nie dla wszystkich statsy w BF2 to powód do oceny gracza, bo nabijać statystyki (czy to w heli czy w czołgu) to każdy głupi potrafi...
Statsy to nie powod do oceny? Pokaz mi dobrego gracza z ujemnym K/D. Owszem liczy sie zgranie etc(dlatego nikt nie zwraca uwagi na staty na klanowkach) ale na ffa gdzie dbasz tylko o wlasny nos ten argument odpada. Statsy nabijac kazdy glupi umie? No sry ale porownujac nasze staty wychodzi, ze jestem lepszy nawet w czolgu, ktory jest TWOIM ulubionym pojazdem a ja go wrecz nie nawidze...
Cytuj:
Wystaw choć raz nosa poza serwer rankingowy. Potrafisz zagrać tak, dla przyjemności, bez statsów Question Wątpię...
Poza rankingowymi serverami zawsze grywam duzo klanowek. Nigdzie tez nie mowilem nic o statsach(dopiero teraz) i grywam na FFA tylko dla przyjemnosci. gram na rankingowych FFA bo lubie jasne, klarowne zasady. A na zwyklych rozne rzeczy sie dzieja. Zreszta dzieki temu widze, ktory element gry musze dopracowac. Jednak nie gram dla statsow bo gdybym gral to czy bym specjalnie tkowal? Chociaz w sumie robie to baardzo sporadycznie.
Moze ta arcy ciekawa dyskusja zostanie odlowiona do oddzielengo topicu? Tak dla potomnych co bym byl bardziej slawny
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)