Teraz jest 25 lis 2024, 01:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:19 

UzA napisał(a):
st3f4n napisał(a):
zalosne sie to robi, ze tak spytam Uza po h.. sie wtracasz do tematu, opowiadasz o jakis ukladach, rozgoryczony ze nikt z enclave niegra. Sam zaproponuj squad TP, jako kapitan.

szczerze? Wtracam sie bo reprezentuje jakas czesc sceny. Opowiadam o ukladach? Jakis przyklad - WGS 2005. Nie jestem rozgoryczony ze nikt z enclave nie gra tylko dlatego, ze organizacja calej imprezy zamknela sie w scislym gronie, bez mozliwosci jakichkolwiek rozmow.

Wszystkie moje posty sa moje, nie wypowiadam sie jako klan, ale jako osoba ktora stoi na boku z powodu czegos co zbliza sie z kazda sekunda :).

Ethan, znam Cie na tyle zeby wiedziec ze raczej jestes taki jak napisales, ale jednak nie pomyslales nad unikiem tej wlasnie sytuacji, ktora ma miejsce, a bylo to bardzo proste posuniecie, przynajmniej dla mnie. Zbiorka na TS, rozmowa, moze wyszlaby wieksza wspolpraca sceny, moze wiecej osob pomogloby w budowaniu TP, taktyk itd.

Uklady na WGS 1 :
Primo 1sze : Wilda zostala rozstawiona do playoffow - nie bylo nam to na reke, siedzielismy caly dzien nic nie robiac... a moglismy przeciez trafic w 1szym meczu na was, oficjalnie mowi sie ze uklady ze Wilda to sobie zalatwila itp itd, a nie oficjalnie wszyscy sie cieszyli ze nie odpadna w 1szym meczu wlasnie z nami.

Primo 2gie : co do ukladow - to nie my mielismy bilety wejsciowe (sobotnie) zalatwione dzien przed? moze opiszesz ta sytuacje wiecej aby wszyscy to sie dowiedzieli jakie to ukladziki macie wy, Enclave?

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:22 

to że akurat są słabsi to prawda i nie ma co ukrywac...

proponuje abyś Ethan wziął się spowrotem za TP, biorąc te protesty za "agresywne propozycje (;p)" i troche ograniczył sklad z kilku graczy wildy na kilku graczy z innych klanów i tyle... oczywiscie nie ma watpliwosci ze trzon skladu powinni stanowic gracze Wilda, ale nie az 10 osob :wink:

UPDATE: pisalem odp do postu pawla ss a tu juz 5 kolejnych sie zrobilo ;d

Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 01:24 przez NaVy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:22 

st3f4n napisał(a):
zalosne sie to robi, ze tak spytam Uza po h.. sie wtracasz do tematu, opowiadasz o jakis ukladach, rozgoryczony ze nikt z enclave niegra. Sam zaproponuj squad TP, jako kapitan.
A ty wez slownik do reki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:23 

panowie litości, świeta idą. Ethan zostal wybrany przez wiekszosc liczacych sie AKTYWNIE grajacych klanów sceny. Ethan wybrał sobie sklad i 3mamy kciuki żeby z tym składem osiagnoł jak najwiecej. Na tym może zakończmy dyskusje bo robi sie troszke żenująco.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:24 

Zbawca napisał(a):

Javo to naprawde dobry czolgista i w zwiazku z tym ze Redstar nie chcial grac, a Sergyey nie mogl, byl najlepszym wyborem na tank TP. I nie rozumiem tego porownania do ola ktory jest pilotem heli wiec chyba nie ma zadnego zwiazku miedzy nim a Javo.

to byl ironiczny przyklad w jakim mogl byc dobierany sklad TP. A skad wiadomo ze np lepszym czolgista jest Javo niz np Jabbah lub Pinky. W bf2 nie mozna mowic o tym kto jest lepszy puki sie tego nie sprawdzi w dluzszej walce 1vs1, gdzie wyjdzie skill i myslenie graczy.

A pozatym to cieszy fakt, ze Redstar nie chcial grac (Wilda) a Sergyey nie mogl (UKF) bo reprezentowaly by nas 2 klany :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:25 

uza spać.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:28 

Zbawca napisał(a):
UzA napisał(a):
nick Javo badziej sie podobal niz nick oleum, lub tez wedlug wynikow i ilosci baretek na bfstats?

Javo to naprawde dobry czolgista i w zwiazku z tym ze Redstar nie chcial grac, a Sergyey nie mogl, byl najlepszym wyborem na tank TP. I nie rozumiem tego porownania do ola ktory jest pilotem heli wiec chyba nie ma zadnego zwiazku miedzy nim a Javo.
Jak wczesniej ethan wspomnial pominal kandydatury niektorych graczy bo lepsi sa w wildzie to ja sie teraz pytam czy w wildzie nie ma lepszego czolgisty niz javo?

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:34 

ja jebie, ida swieta czas radosci po niebie lataja renifery, po sklepach szlaja sie długonogie sniezynki a wy sie takimi pierdołami zajmujecie, nie macie zioła pokoju na rejonie czy jak :D ?

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:35 

rozmawiacie szybciej niz na gg :D

Ethan i tak nigdy nie wybierze najlepszego mozliwego skladu bo nie zna dokladnie mozliwosci kazdego gracza, ale mozna by uszczuplic liczbe graczy wildy o 3/4 zeby to byl TP, w którym główną role grają gracze Wildy (jak by sie udalo zalatwic ze gra np 4 na mecz z tego klanu to zostaje akurat jakis 2 rezerwowych na ich miejsce) a drugą POŁOWE stanowią gracze innych polskich klanów (też gdzies 6/7-u najlepiej)... taka jest moja propozycja, którą pewnie zaraz zaleje fala nowych niekoniecznie wnoszących coś postów
:D

a tak btw to chetnie zmierze sie z Javem w czolgu 1vs1 :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:36 

Zbawca napisał(a):
bo te zasdady mozna nagiac, wystarczy sie dogadac....

No ale teraz juz nie bedzie takich problemow bo przeciez enclave podzieli super sprawiedliwie

wam sie wszystkim myla pojecia. w Jednym poscie mowiecie o sprawiedliwosci i zalatwianiu czegos przez uklady podczas gdy przed chwilka pisaliscie ze w TP zadnych ukladow nie bylo... co do wspomnianego LAN PARTY czy nadal uwazacie ze bylo sprawiedliwie? hmm mysle ze klany ktore zajely 3 i 2 miejsce dobitnie temu zaprzeczyly. Banda hipokrytow, jebiecie mi tu cos o REPREZENTACJI POLSKI czy Polska scena BF'a to jest tylko Wilda? bo wyglada na to ze chcecie zeby ludzie w europie tak wlasnie mysleli. Nie mam nic do tego ze jestescie najlepsi w Polsce ale nie macie ani za grosz skromnosci ani poczucia tego co jest sprawiedliwe i fair a co nie...
Aha jeszcze jedno wysuwanie argumentu ze "ktos czuje sie pokrzywdzony ze nie zostal powlolany" jest z dupy wyssane(albo z chu*a zalezy jakie kto ma preferencje).Scena Bf'a to nie jakas banda gowniarzy zeby plakali po nocach ze ich do TP nie wzieli, ja mam swiadomosc, ze nie jestem wymiataczem, ktory moglby sie rownac ze jakims tam Ub3r klocem. Jeszcz raz mowie wyniki wynikami ale reprezentacja Polski ma byc repezentacja Polski, a nie reprezentacja Wildy&UKF. Swoja droga czesto w waszych postach pada stwierdzenie "jak chcecie to zorganizujcie sobie swoj TP" hmm z tego co czytam i obserwuje wychodzi na to ze do tej pory byl to WASZ TP i kiedy ktos sie temu postawil przestalo wam to odpowiadac i sie wypieliscie dupami. No i git, mnie to wali ale ani jedno ani drugie dobre nie bylo i nie jest.

P.S. Niektorzy pisza ze zalezy im tylko na dobrze Polskiej sceny i reprezentacji, a zaraz potem mowi o umawianiu sie i dogadywaniu z supami NC. Czy wg was jest to dobra reklama dla Polskiej repry? "Polacy moga wystawic 3/4 Wildy bo maja dobre kontakty w CB" Czy gdybysmy wszyscy nie mieszkali w Polce tylko np w Hiszpanii i zaden z klanow nie mialby tych koneksji dobrze byscie sie czuli mogac dobierac graczy wh zasad?
Konczac-> wg mnie reprezentacja w formie "Wildowej" jest robieniem sceny w wala, Ethan wh mnie bylby swietnym dowodca super by bylo gdyby razem z nim gralo rowniez 3 innych gosci z Wildy ale bez przesady.Tlumaczenie tego troska o wyniki jest z dupy,jezeli to ma byc Prawdziwa i rzeczywiscie godna reprezentacja to NIKT nie moze czuc sie pokrzywdzony lacznie z krajami z ktorymi bedzie ona rywalizowac.

Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 01:57 przez die_hard, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:37 

navy lamo ty mi nie dajesz rady a z javo chcesz sie mierzyc :P a bilety mielismy tez na WGS niedzielne !!

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:42 

aBe napisał(a):
navy lamo ty mi nie dajesz rady a z javo chcesz sie mierzyc :P

ta szukaj serwer to ci zaraz dupe łoje :P :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:43 

NaVy napisał(a):
aBe napisał(a):
navy lamo ty mi nie dajesz rady a z javo chcesz sie mierzyc :P

ta szukaj serwer to ci zaraz dupe łoje :P :D
stary nie dam rady mam zbyt wysoki wsopólcznik alkocholu do reszty krwi w zyłach :D żegnalismy bossa w pracy :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:43 
Moderator forum

Nie ma co sie obrazac Ethan na scene i wypinac dupcie tylko taka jest prawda ze troche zawaliliscie to...gdyby bylo tak jak to opisuje Uza nikt nie mial by pretensji do was, a tak zaczeliscie sie szarogesic i wyszla z tego kiszka...ja nie mam nic przeciw temu bys to Ty byl kapitanem tylko chodzi mi o to samo co Uzie zeby skald nie byl przesiakniety wilda i zeby spotkac sie na TS i obgadac wszystko przy karpiu np. wiem ze jestes dorosly (ciagle to powtarzasz) i wiem ze sam podejmujesz decyzje (tez ciagle to powtarzasz) ale troche umiaru i pokory wobec sceny przyda sie Tobie zeby nie bylo na przyszlosc takich zatargow i urazow.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:45 

Wojtas napisał(a):
Nie ma co sie obrazac Ethan na scene i wypinac dupcie tylko taka jest prawda ze troche zawaliliscie to...gdyby bylo tak jak to opisuje Uza nikt nie mial by pretensji do was, a tak zaczeliscie sie szarogesic i wyszla z tego kiszka...ja nie mam nic przeciw temu bys to Ty byl kapitanem tylko chodzi mi o to samo co Uzie zeby skald nie byl przesiakniety wilda i zeby spotkac sie na TS i obgadac wszystko przy karpiu np. wiem ze jestes dorosly (ciagle to powtarzasz) i wiem ze sam podejmujesz decyzje (tez ciagle to powtarzasz) ale troche umiaru i pokory wobec sceny przyda sie Tobie zeby nie bylo na przyszlosc takich zatargow i urazow.

az dziw bierze ze znowu sie z Toba zgadzam :wink:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2