Zbawca napisał(a):
bo te zasdady mozna nagiac, wystarczy sie dogadac....
No ale teraz juz nie bedzie takich problemow bo przeciez enclave podzieli super sprawiedliwie
wam sie wszystkim myla pojecia. w Jednym poscie mowiecie o sprawiedliwosci i zalatwianiu czegos przez uklady podczas gdy przed chwilka pisaliscie ze w TP zadnych ukladow nie bylo... co do wspomnianego LAN PARTY czy nadal uwazacie ze bylo sprawiedliwie? hmm mysle ze klany ktore zajely 3 i 2 miejsce dobitnie temu zaprzeczyly. Banda hipokrytow, jebiecie mi tu cos o REPREZENTACJI POLSKI czy Polska scena BF'a to jest tylko Wilda? bo wyglada na to ze chcecie zeby ludzie w europie tak wlasnie mysleli. Nie mam nic do tego ze jestescie najlepsi w Polsce ale nie macie ani za grosz skromnosci ani poczucia tego co jest sprawiedliwe i fair a co nie...
Aha jeszcze jedno wysuwanie argumentu ze "ktos czuje sie pokrzywdzony ze nie zostal powlolany" jest z dupy wyssane(albo z chu*a zalezy jakie kto ma preferencje).Scena Bf'a to nie jakas banda gowniarzy zeby plakali po nocach ze ich do TP nie wzieli, ja mam swiadomosc, ze nie jestem wymiataczem, ktory moglby sie rownac ze jakims tam Ub3r klocem. Jeszcz raz mowie wyniki wynikami ale reprezentacja Polski ma byc repezentacja Polski, a nie reprezentacja Wildy&UKF. Swoja droga czesto w waszych postach pada stwierdzenie "jak chcecie to zorganizujcie sobie swoj TP" hmm z tego co czytam i obserwuje wychodzi na to ze do tej pory byl to WASZ TP i kiedy ktos sie temu postawil przestalo wam to odpowiadac i sie wypieliscie dupami. No i git, mnie to wali ale ani jedno ani drugie dobre nie bylo i nie jest.
P.S. Niektorzy pisza ze zalezy im tylko na dobrze Polskiej sceny i reprezentacji, a zaraz potem mowi o
umawianiu sie i dogadywaniu z supami NC. Czy wg was jest to dobra reklama dla Polskiej repry? "Polacy moga wystawic 3/4 Wildy bo maja dobre kontakty w CB" Czy gdybysmy wszyscy nie mieszkali w Polce tylko np w Hiszpanii i zaden z klanow nie mialby tych
koneksji dobrze byscie sie czuli mogac dobierac graczy wh zasad?
Konczac-> wg mnie reprezentacja w formie "Wildowej" jest robieniem sceny w wala, Ethan wh mnie bylby swietnym dowodca super by bylo gdyby razem z nim gralo rowniez 3 innych gosci z Wildy ale bez przesady.Tlumaczenie tego troska o wyniki jest z dupy,jezeli to ma byc Prawdziwa i rzeczywiscie godna reprezentacja to NIKT nie moze czuc sie pokrzywdzony lacznie z krajami z ktorymi bedzie ona rywalizowac.