Wojtas napisał(a):
Nie nie jade po wszystkich nowych,
moze mam pecha i tylko trafiam na takie posty - nie wiem

Wojtas napisał(a):
zapytalem sie kto to jest bo go nie znam, to po pierwsze.
tia, ale z tonu ogolnej wypowiedzi i czytajac miedzy wierszami dalo sie odczuc pewna z gory zakladana niechec, podobna ktora skierowales w kierunku Stefana

Wojtas napisał(a):
Nie licytuje sie z nikim a jade po tych komu sie nalezy.
Stefan zawalil racja nalezalo sie, po reszcie nie bardzo

Wojtas napisał(a):
Po Tobie nie mam powodu jechać i tego nie robie nie rób ze mnie jakiegos złego ducha sceny.
Nie musze z nikogo robic zlego ducha

Wyrazilem wlasna opinie, czytelnika (sporadycznego co prawda, ale zawsze) tego forum

Wojtas napisał(a):
Przyczepiles sie do jednego posta w ktorym to zapytalem sie goscia kto on jest i mowisz ze to juz nudne ze tepie wszystkich nowych,daruj sobie bo to moj pierwszy raz...
nie jednego, jesli mnie pamiec nie myli to niedawno tez sie gdzies przyczepilem - poprostu denerwuje mnie taka fala niecheci i docinek, ktore powstaly wokol NC - I wiadomo, ze wszystko nie jest super idealne jakby tego kazdy chcial - jak w zyciu.. jak nie obejzycie jakiegos meczu w pilke nozna - to wyniku tez musicie poszukac - a to w newsach a to u znajomych etc. Mecz ze szwajcaria byl transmitowany na irc - jesli ktos jego nie ogladal i nie poznal wyniku w momencie jego zakonczenia - jest sam sobie winien i powinien sie uzbroic w cierpliwosc - informacje o wynikach pojawily sie dosc szybko - w pewnym serwisie, ktorego nazwy nie wymienie, ale ktorego nazwe i tak wszyscy znaja

Racja tez, ze Stefan powinien zaraz po meczu napisac 3 slowa tutaj - napisal pozniej, wytlumaczyl sie, przeprosil imo wszystko powinno byc w pozadku. I zamiast "niszczyc" kogos na forum, czasami warto pomoc, cos podpowiedziec - po przeciez chyba chodzi o to, aby faktycznie kazdy mial szybki dostep do informacji o NC, a nie o to, aby za wszelka cene udowodnic, ze osoby zaangazowane w NC robia cos zle.
Wojtas napisał(a):
po prostu zdziwil mnie post kogos kogo pierwszy raz widze i text ze Kaspar go namowil tak jakby to był gosc znany scenie od lat...
No wlasnie... widzisz pierwszy raz.. heh a grasz w BF2 ? nie musisz odpowiadac na pytanie - bo wszyscy dobrze wiemy, ze nie - Tak sie sklada, ze Fronki jest na scenie BF2 od samego poczatku, czyli od wyjscia demo BF2. I prosze przyjmij do wiadomosci, ze scena BF2 jest nowa scena, mloda scena i nie liczy sie tutaj, ze ktos gral wczesniej w BF42, czy w BFV - jak sam pewnie zauwazyles sledzac poczynania polskich klanow, mimo ze niektorzy grali w BHD czy tez w ET to tez daja rade - w sumie Fx osiagnal drugie miejsce w PL Cup - a przeciez nie grali wczesniej w BFV lub BF42.
Juz mnie powoli drazni to podejscie - nie grales od demo w BF42, to nie mozesz miec zdania, opinii i w ogole nie liczysz sie na scenie. Tak sie sklada, ze tych wyjadaczy z 42 grajacych i odnoszacych sukcesy w BF2 jest niewiele - czesto zostaly same nazwy klanow - a dobrzy gracze sa nowi na scenie - i jakims cudem dobrze graja.. bez tego wieloletniego doswiadczenia.
P.S. Nie bede robic za adwokata Fronkiego, wiec niech sie sam przedstawi jesli czuje taka potrzebe (w co w sumie watpie ^^)