Przede wszystkim gratulacje dla TP z okazji zwycięstwa nad Szwajcarami i życzenia dalszych:).
Zrugany przez st3f4n5 obiecałem sobie nic więcej na boardzie nie pisać , ale po lekturze 7 stron topicu zaryzykuje przynajmniej jedną refleksję.Bardzo mi się podobało co napisał die_hard o powodzie dla którego klimat wokół reprezentacji jest taki niekorzystny. Rzeczywiście pierwszym problemem jest na ile reprezentacja jest "naszą reprezentacją" , a drugim problemem , o czym pisze Wojtas, skąpe informacje o jej poczynaniach. Ostatni, szczególnie po obietnicy st3f4n5, jest łatwy do wyeliminowania.Gorzej z pierwszym. Gram słabo , mój skill napewno nie predysponuje mnie do ubieganie się o miejsce w składzie , umiejętnościami o lata świetlne ustępuje kolegom z Wildy ale z drugiej strony spędzam przy tej grze 2-3 godziny dziennie , jestem "zrzeszony"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
, czytuje informacje co się w naszej grze dzieje więc chyba mam prawo czuć się pełnoprawnym członkem "polskiej sceny BF2".Obserwując sposób wyboru członków reprezentacji , traktowanie niektórych "nowych autorów" postów na boardzie , czy chociażby oglądając film o lanie w Warszawie na serwerze bf central , łatwo wyciągnąć wniosek , że polska scena BF2 sprowadza się dosłownie do paru klanów.Szkoda , że członkowie takich klanów jak mój dowiadują się o wyborze składu TP post factum. Można przynajmniej spróbować zagadnąć adminów "gorszych klanów" czy w swoich szeregach nie mają jakiś wybitnych indywidualności , albo chociaż poinformować o fakcie rekrutacji do składu TP. Fronki w patriotycznym uniesieniu pisze , że skład tworzony był nie po to by reprezentować jednostki czy graczy na serwerach ale dla Polski
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
.Polskę reprezentuje przecież nie tylko TP ale także polskie klany grające w ligach europejskich. Zakwalifikowanie do składu , niekoniecznie z obowiązkiem wystawienia ich w poszczególnych meczach , ale z ich udziałem w organizacji gry drużyny , poznaniu taktyki , udziałem w treningach mocno podniosłoby poziom gry ich klanów a i informacje o sukcesach ich klanowi kumple mieliby z pierwszej ręki.