Witam,
Nazywam sie Tomasz "Ethan" Lukas, urodzilem sie 12.01.1981 w Bytomniu, aktualnie mieszkam w Katowicach. W 2005 roku ukonczylem wydzial zarzadzania na Uniwersytecie Slaskim specjalizacja e-marketing. Mam wiele zainteresowan m.in tenis stolowy, bilard, e-sports, a takze zwiazane z praca: PR, marketing, ZZL. W gry on-line zaczalem grac nie tak dawno temu bo dopiero w 2001 roku. Pierwsza i zarazem jedyna gra ktorej sie poswiecilem jest seria Battlefield, ponizej dolaczylem liste osiagniec jakie udalo mi sie zdobyc razem z kolegami z zespolu Team Wilda.
Osiagniecia:
2006
ESL winter Cup 1/4 Final (aktywne)
ClanBase Euro Cup 1/4 Final (aktywne)
2005
Grudzień 2005, ClanBase International League, Conquest 16, 1st place Battlefield 2
Listopad 2005, WGS 2005 Lan Party, 1st place Battlefield 2
Listopad 2005, European Cyber League Raptor Cup, 2nd place Battlefield 2
October 2005, Polish Cup 2005 by BFcentral.pl, 1st place Battlefield 2
September 2005, Eliott Ness Summer Cup, 1st place Battlefield 2
July 2005, Semi-final PC Zone-Jolt Cup Battlefield 2
July 2005, Semi-final Lehnitz Cup Battlefield 2
July 2005, ClanBase International League, Conquest 16, 2nd place Battlefield 2
July 2005, ClanBase International League, Conquest 32, 1st place Battlefield 2
May 2005, ClanBase OpenCup, 2nd place Battlefield Vietnam
2004
December 2004, World Tournament, 1/16 final Battlefield Vietnam
December 2004, ClanBase OpenCup Quarterfinal Battlefield Vietnam
December 2004, ClanBase International League, 1st place Battlefield Vietnam
November 2004, LAN Party 3, Warsaw, 1st place Battlefield Vietnam
September 2004, ClanBase Battlefield Vietnam Hosted Cup Quarterfinal Battlefield Vietnam
July 2004, Gamesnel Cup, 1st place Battlefield Vietnam
June 2004, LAN Party 2, Warsaw, 1st place Battlefield Vietnam
Oprocz osiagniec on-line pomogłem w przygotowaniu dla TVP3(Katowice) reportazu o grach i uzaleznieniu.
Podczas Warsaw Game Show 2005, udzielilem wywiadu TV dla portalu
http://www.neostrada.pl.
Jestem także redaktorem na portalu bfcentral.pl, gdzie odpowiadam m.in za organizowanie imprez ( Polish Cup), konkursów od strony marketingowej. Jako hobby przeprowadzam wywiady z roznymi klanami oraz opisuje poszczegolne ligi i mecze polskich zespolow.
W przeszlosci pelnilem funkcje admina w ClanBase oraz wspolorganizowalem Nations Cup (Battlefield Vietnam).
W zeszlym roku pelnilem takze funkcje kapitana w reprezentacji Battlefield Vietnam.
pozdrawiam