Teraz jest 21 paź 2019, 17:18

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 13:12 
Offline

Dołączył(a): 21 paź 2006, 09:47
Posty: 268
Lokalizacja: Częstochowa
Taaa Zaje*sty :wink: tylko wiele rzeczy nie wiem do czego sluza.. ktos moglby napisac co do czego sluzy? np. u supporta te 2 jakies patyki.. (5 bron) albo Sniper ma cos co daje kolko na mapie ( nie chodzi mi o tego droida latajacego) Ale warto sciagnac tego moda :wink:
Pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 13:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
Mi zostało 83MB do ściągnięcia i sam zobacze i ocenie :mrgreen:
Jeszcze 20min :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 15:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2006, 21:54
Posty: 633
Lokalizacja: 58-506
Jak dla mnie modzik super ale :
Wyszedł trochę za wcześnie jest jeszcze dużo rzeczy do poprawienia
Notoryczne wyloty do windy gdzie nie mam problemu z BF 2 , 2142 , PR, POE2 i innymi modami. Nagłe spadki wydajności , zawieszanie się. Na serwerach też można zauważyć co chwile, jak kogoś rozłącza.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 10:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lis 2005, 14:32
Posty: 80
Lokalizacja: Wrocław
Ja niestety mam duży problem z mapką Tatooin MosEspa: nie widzę na niej żadnych tekstur. Mam zarysy budynków, wydm i nic poza tym. Wszystko jest szare, nawet postacie. Grać tak niestety nie sposób :(

Robiłem permutacje wszystkich ustawień graficznych, ale raczej było gorzej.

Miał ktoś taki problem? Z góry dzięki za info.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 10:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
proponuje reinstalacje moda, bo może przy onstalacji tej mapy czegoś nie zainstalowało


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 19:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lis 2005, 14:32
Posty: 80
Lokalizacja: Wrocław
Niestety nic to nie daje :(. Ale dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 19:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
Ja też zainstalowałem moda i też nie ma tekstur :( Reinstalacja moda nie pomaga :? Szkoda, że jest tylko 5 map


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2007, 23:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Ściągam mimo waszych kłopotów.. może dzięki temu trochę wiecej zacznę grać w 2142

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2007, 08:27 
Offline

Dołączył(a): 29 maja 2006, 00:24
Posty: 263
Lokalizacja: Kraków
Wywala mi error, że brak mi pliku Shader\Staticmesh.fx i mod się wyłącza. Wie ktoś co zrobić z tym fantem ? Dodam, że reinstalka nie pomogła.

Edit:
Już trybi, rozwiązanie znalazłem na forum First Strike :)

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.played.pl | #plaY^ @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2007, 18:05 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2007, 14:12
Posty: 297
Lokalizacja: Zaskoczeń
Mod wyczesany :) Tylko jest duuużo bugów, ale sami twórcy stwierdzili że w czasie testów część jeszcze nie występowała a niektóre wyskoczyły przed zapowiedzianym release. Ale tak czy siak mod wymiata :)

(później podam listę bugów na które wpadłem już do tej pory)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2007, 19:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Mod cudny. Grałem z godzinkę jak dotąd (dziś o 1 w nocy ;) ) Na mapie escape from hoth i było doskonale. Instalacja zero problemów, żadnych braków tekstur itd. monitor ocieka miodem, jak dla mnie możliwość pośmigania x-wingiem albo TIE Fighterem to coś o czym nawet nie marzyłem :)

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2007, 21:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lis 2005, 14:32
Posty: 80
Lokalizacja: Wrocław
Jacaaa napisał(a):
Ja też zainstalowałem moda i też nie ma tekstur :( Reinstalacja moda nie pomaga :? Szkoda, że jest tylko 5 map


A jednak warto odpytać mądrzejszych od siebie. Pomogli ludzie z oficjalnego forum na firstrikemod.com. Rozwiązanie jest tak banalne, że aż boli własna głupota :D Trzeba zwiększyć skalę zasięgu widzenia do 100% i teksturki cudowanie same się pojawiają.

W dwójeczce od zawsze mam 100%. A tu lekkie niedopatrzenie. Fajnie, że działa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2010, 20:52 
Offline

Dołączył(a): 13 wrz 2009, 11:47
Posty: 6
Nie wiecie czasem kiedy wyjdzie v1.5 tego moda


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL