1.Widziałem no i nic sie nie dowiedziałem z tego
2.Z edytorem do 2 to spróbuje może
3.Ktoś tu powiedział że robię mapki do was ? Ja robię dla siebie i dla przyjaciół mapki bo już nam się nudzą podstawowe.
4.Myślisz że mi zależy na takim g**** łatwym jak z tego głupiego CS'a że jakaś stronka i tam dodajesz budynki i mapka gotowa ? Nie. Mi chodzi żeby miał jak najwięcej opcji żeby można było mapki robić dobre a nie takie coś że 3 elementy i szarża.
5.Wiem widziałem tą sronkę. Mapki nawet spoko tylko że problem czym to oni zrobili.
6.Do tego to problemu niema. 2 już od dawna mam z dodatkiem SS
A co do upadku BF2142 ? Od początku był skazany na niepowodzenie dlaczego ? Bo jakiś niespełna rozumu człowiek wypuścił plotkę że ten BF będzie pobierał jakieś dane z kompa przez jakieś reklamy żeby sprawdzać legalność sprzetu i wyłapywać piratów czy coś takiego...Już kilka osób by w to grało ale jak o tym gdzieś przeczytało to już odrazu zapomnieli o tej części. A dlaczego EA wydaje tak mało patchy i dodatków w porównaniu do 2ki ? Bo jak po tej plotce ludzie się zniechęcili i nie chceli EA uwierzyć jaka jest prawda to oni już zaprzestali kolejnych dużych działań do tej gry. Niby kilka patchy i 1 dodatek z tylko 3 mapami co to jest ... Przecież jeszcze miały być z 2 dodatki o ile się nie myle(Bądź jeden) tylko że oni niemieli funduszy pewnie na to bo większość ma piraty "niby" poprawione co nie szpiegują.
Cóż ale gdyby na to więcej czasu i kasy przeznaczyli i by się postarali co do tej plotki to by pewnie 2142 by była bardzo udaną częścią bo nawet sama mechanika gry jest przyjemniejsza niż w poprzedniej części.