Teraz jest 16 wrz 2019, 02:48

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 sie 2009, 14:06 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2009, 22:00
Posty: 67
Witam ściągnąłem sobie moda First strike ale jakoś mam tylko jedną mapę i niema serwów była tam automatyczna aktualizacja ale może jest jakiś patch do tego czy coś bo gdzieś na necie znalazłem że jest więcej map

proszę o szybką odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sie 2009, 16:12 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2009, 22:00
Posty: 67
odpowie ktoś w końcu???


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2009, 15:43 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Fajnie wiedzieć jaką masz wersje :) http://www.fsmod.com/downloads.fs ściągnąłeś 1.4 ?

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2009, 22:25 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2009, 22:00
Posty: 67
ściągnąłem zwykłą chyba 1.00 ale przez pół godziny się aktualizowało

EDIT: ściągałem tego najnowszego ale w połowie wyskakuje że niema pliku na serwerze i się nie chcę ściągnąć

EDIT2:jak patrzyłem na wcześniejsze ściągania to ściągnąłem tego najnowszego


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sie 2009, 13:27 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2009, 22:00
Posty: 67
zainstalowałem na nowo i jak daje multiplayer i sieć lokalna i przy tworzeniu serwera lokalnego mam dużo map a w single player mam nową mapę ale nie działa więc ja już nie wiem co robić


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL