Murdoc napisał(a):
Masz rację, bo te chińskie zupki z Radomia totalnie Ci mózg wypaliły

Dlaczego chinskie zupki i dlaczego z Radomia? Nie wiem co paliles ale daj namiar na dostawce.
Murdoc napisał(a):
Żebyś Ty jeszcze choć łapnął trochę rynku komputerowego i wiedział kto dla kogo
Bije poklony przed alfa i omega rynku komputerowego
Murdoc napisał(a):
jakie notki produkuje, jaki stopień zaawansowania technologicznego mają poszczególne fabryki
Stopien zaawansowania technologicznego fabryk Toshiby jest gowniany bo padlo mi zasilanie. Stopien zaawansowania technologicznego fabryk Acera jest gowniany bo padl mi wyswietlacz. Zreszta gowno mnie to wszystko obchodzi, spodziewam sie po nowym sprzecie ze sklepu ze bedzie dzialal a nie padal po tygodniu. Moze mam zbyt wygorowane wymagania, nie wiem. Moze martwe piksele w nowym sprzecie niektorym nie przeszkadzaja, mi tak. Na drugi raz zamiast rozpaczac, dam tu ogloszenie, moze ktos sie zamieni na zdrowy ekran skoro nie ma to takiego znaczenia. Dokupie skrzynke piwa za fatyge.
Murdoc napisał(a):
Zapraszam Cię na forum karen'a. Napisz tam taki text, zdobędziesz mnóstwo wielbicieli.
Nie wiem co to za forum a gdybym nawet wiedzial, nie zmieniloby to faktu, ze moja Toshiba padla po tygodniu.
Nie twierdze i nigdzie nie napisalem ze Toshiby czy inne Acery sa do dupy bo mi sie zepsuly. Wiem, ze inni maja tysiace innych egzemplarzy i dzialaja. Mialem pecha ale dzieki temu otworzyly mi sie klapki na oczach ze napis na obudowie kompletnie nic nie znaczy. Zycze zeby co poniektorym tez sie otworzyly.
A jesli ktos chce poczytac o tym, jak dziala "miedzynarodowa" gwarancja HP to w najnowszym PCWK jest ciekawy artykul na ten temat.