Ehh.. Postaram się wytłumaczyć jeszcze raz bo widzę niektórzy do końca nie łapią o co chodzi. Jak pisałem sterowniki stare odinstalowałem, "zainstalowałem" 10.4a i teraz nie mam żadnych gdyż nawet >>STARYCH ZAINSTALOWAĆ NIE MOGĘ<< Poza tym mój komputer (a właściwie oprogramowanie Catalyst) nie rozpoznaje karty gdyż podczas instalacji nie instalują się sterowniki (w tej chwili wszystko działa jedynie na standardowych sterownikach Visty). Więc jestem w kropce
Więc jeśli ktoś się już z czymś takim spotkał i (co ważniejsze) wie jak to rozwiązać (oczywiście za opcje "format" dziękuje) to będę wdzięczny za pomoc.
Edit: No dobra.. Problem rozwiązany. Brat ma ta samą kartę u siebie więc wziąłem od niego płytę ze sterownikami (mojej nie mogłem znaleść, a instalacja sterów z płyty to pierwsza rzecz jaką chciałem zrobić) teraz mam co prawda sterowniki z 2008 roku ale przynajmniej działa. Teraz jeśli możecie to niech ktoś mi wytłumaczy krok po kroku (ew. jeśli istnieje już gdzieś tu jakiś temat to poda link) jak mam zainstalować sterowniki żeby nie popsuć nic (znowu..
)