Teraz jest 13 lip 2025, 14:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 11:30 

Mówie serio bo rok temu chciałem kupić bf2 ale okazało sie że mam zasłabą karte to rok zbierałem zeby kupic nową :P Teraz kupiłem bf2142 i totalna załamka-załamanie nerwowe mam. Tak mi sie łapa trzęsie że ledwo na klawisz trafiam...

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 11:33 

bezmyslnosc boli i kosztuje , nie patrzy sie na stosunek zlych do dobrych tylko czy zlych nie ma wiecej niz np 5 lub wcale !! bo tak se koles co jakis czas oszukuje frajerow i ma 99% dobrych komentarzy lol kto sie nabral

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 12:28 

giermen napisał(a):
Mówie serio bo rok temu chciałem kupić bf2 ale okazało sie że mam zasłabą karte to rok zbierałem zeby kupic nową :P Teraz kupiłem bf2142 i totalna załamka-załamanie nerwowe mam. Tak mi sie łapa trzęsie że ledwo na klawisz trafiam...

wpłaciłeś mu kase na konto?

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 12:28 

Deam
no nic :P za rok znowu so kupie :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 19:43 

TO JAKIS ****
NIGDY NIE KUPUJ OD TAKICH KOLESI
Widac ze to zwykly smiec, zglos do allegro, powinni coś zrobić

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 20:30 

MK napisał(a):
giermen napisał(a):

wpłaciłeś mu kase na konto?

Noo, bo ja przez bracholka kupuje na allegro to bracholek ma gdzies co kupie i czy ta paczke dostaene, j daje mu kase on kupuje i odrazu wpłaca mu kase na konto...

bullZeye_adi napisał(a):
TO JAKIS ****
NIGDY NIE KUPUJ OD TAKICH KOLESI
Widac ze to zwykly smiec, zglos do allegro, powinni coś zrobić

CHech?? zobacz ile on ma tych negatywów, myślisz że jeszcze nikt do niego niepisał?? ale to kłamca jest na dodatek
Ja wysłałem mu maila Czy wysłał paczke to on odpisał że wysłał- to było chyba w środe wieczorem.
Jeszcze do niego napisze ;]

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2007, 13:44 

Dobra napisałem do kolesia emaila- Grzecznego bo co by dało gdybym go zjechał? mam nadzieje że odpowie bo i tak już mnie nieźle wk****ł a jak nieodpowie to... chcecie jego email?? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2007, 14:04 

Ale ludzie nie maja wyobrazni ... :) Sorry Giermen - i co z tego ze ma setki pozytywow - czytasz jakie ma negatywy - czasami moga sie trafic 'szlo b. dlugo' albo 'przyszlo uszkodzone' na to mozna przymknac oko, ale jak kurde widzisz ze kasy nie oddaje, albo w ogole nie wysyla to powinna sie jednak zapalic czerwona lampka - tymbardziej ze nie ma takich kom. trzech a 50 !!! :) oj, lol

PS. Tez mialem taka przygode na eBayu - kupilem CD a przyszlo troche inne (bootleg z tymi samimi utworami) - koles sie nie odzywal wiec dalem mu negatywa, on mi sie odwdzieczyl tym samym. Teraz kolesiowi eBay wykasowal konto (mial zbyt wiele takich przygod) i juz go ni ma...
Wiec takie powazne rzeczy (jak kradziez pieniedzy) zglasza sie do adminow aukcji a nie zostawia z glupim neg. komentarzem.

PS. Do wymagan: minimalne to takie ktore sa wymagane zeby gra W OGOLE ruszyla :roll: (dodatkowo pewnie testowane na surowym, czystym systemie ;) ) optymalne to takie na ktorych da sie grac jako tako :) wiec jak kupujesz gre to patrz na optymalne, jak beda jeszcze troche nizsze niz twoje spec. to mozesz byc spokojny :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2007, 20:54 

Gra doszła kilka minut po napisaniu ostatniej mojej wiadomość i a pisze to dopieru tera bo cały czas grałem ;]

teraz mam problema
Płyta sie strasznie długo odtwarza- z 5 min czekałem żeby sie autorun włączył (w instrukcji pisze ze to sterowniki do cdromu ale zkąd mam wiedzieć jaki to jest model??) . Gra jest zajefajna (chociaż jeszcze niegrałem w multi)

I pytanko :P
Jak moge odblokowywać bronie w singlu (i czy chugule idzie) bo co zyskuje pkt to na koniec mapy je trace... bez granatów ani nic... zawsze moge podnieść czyiść zestaw :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2007, 21:00 
Moderator forum

giermen napisał(a):
I pytanko :P
Jak moge odblokowywać bronie w singlu (i czy chugule idzie) bo co zyskuje pkt to na koniec mapy je trace... bez granatów ani nic... zawsze moge podnieść czyiść zestaw :lol:

aby odblokować bronie, trzeba poprawnie pisać po polsku

singla nie ma :>

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2007, 22:44 

musisz mieć unlock mod,było gdzieś w newsach

http://totalbf2142.filecloud.com/files/file.php?user_file_id=332461

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 13:51 

Ale skąd mam wiedzieć jaki mam model cd romu?? bo naco mi ten mod jak dzisiaj wcale niechce mi płyta ruszyć!

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 15:13 

no jak masz cdrom to raczej nie dziwne aby płyty dvd nie czytał

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 15:46 

MK napisał(a):
no jak masz cdrom to raczej nie dziwne aby płyty dvd nie czytał

O lol , MK trafna uwaga :)

P.S Giermen musisz teraz poszukac na allegro jakiegoś napędu dvd , bo raczej sobie nie pograsz inaczej.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 16:52 

giermen napisał(a):
Płyta sie strasznie długo odtwarza- z 5 min czekałem żeby sie autorun włączył (w instrukcji pisze ze to sterowniki do cdromu ale zkąd mam wiedzieć jaki to jest model??) . Gra jest zajefajna (chociaż jeszcze niegrałem w multi)

mam dvd :P i juz grałem! problem w tym że... dzis znów odczytało mi płytke po 5 min dopieru...

Ps. teraz bracholek powiedział że jest 1 sterownik do wszystkich napedów ale za nic niemoge w necie znaleźć tego stera mam dvd-rom LG

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2