Mackoo - Czyli ogólnie rzecz biorąc wszystkie testy w artach są bleee i Ty wiesz najlepiej, bo miałeś z czyms do czynienia
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
No gratulacje, ale... weź się chłopcze w końcu uspokój, bo nie wiesz z kim rozmawiasz, od '93 roku (kiedy ty byłeś dopiero zaplanowany w najbliższej pięciolatce lub juz srałeś w pieluchy) prowadzę firmę komputerową i takich pajaców jak Ty przerobiłem tysiące. Dodajesz kolejne 60 PLN do swojej 2900Pro i ją kręcisz
Spoko
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Ja za tę kwotę kupuję PowerColor'a HD 3850 Extreme 512MB i zjadam Twojego podkręconego 2900Pro na śniadanie... w dużo mniejszym hałasie i z mniejszym zużyciem energii
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Poza tm skąd tyle wiesz o 2900Pro
Sam je testowałeś
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Daremny jesteś, bo przesiadłeś się z Radka 9200 na 8800GT i uważasz się za hardware'owego boga
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
To na dzień dobry.... A dalej... Pokaż mi to chłodzenie z Zalmana za 60PLN na którym podkręcony 2900Pro w stresie ma na rdzeniu 45°C
Kontynując... To, że 8600GT ma 128-bit szynę pamięci to chyba każdy tutaj wie, więc niczego nowego nie wnosisz do tematu
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
A co do szerszych magistrali w innych kartach to przypominam Ci, że mówimy tutaj o karcie do 350 PLN
Wiem tyle, ile daje mi własne doświadczenie i ludzie na portalach the inquirer, anandtech, hardocp, xtremesystem, digitimes, clubic, fudzilla, vr-zone, x-bit, dailytech, techconnect, guru3d i wielu innych... A skoro to jest Twoim zdaniem NIC, to mam do Ciebie prośbę, roześlij do nich maile, że nie wiedzą o czym piszą i żeby pozamykali swoje portale
PS. Radzę Ci wrócić do Twoich innych zainteresowań - czytania o ile dobrze pamiętam
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tylko co Ty czytasz
CHIP'a