Teraz jest 20 lis 2024, 01:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 kwi 2008, 15:28 

Cytuj:
w przedziale 100-150 mozna dostać dwie najlepsze myszki na rynku

A coż ty masz na myśli pisząc dwie najlepsze myszki na rynku?

PostNapisane: 9 kwi 2008, 15:34 

IE 3.0 i DeathAddera.

Ten 2gi tańszy o 150zl od Logi a najlepszy na rynku. Po co przepłacać ?

ale jak to :(

PostNapisane: 9 kwi 2008, 19:07 

LipToN Earl Grey napisał(a):
IE 3.0 i DeathAddera.

Zgodzilbym sie z wami wszystkimi ale pod jednym warunkiem...jesli mieliscie do czynienia z myszkami logitecha,razer,4tech itd. i wasza ocena jest sugerowana tym ze testowaliscie wszystkie "gryzonie" i mozecie smialo porownac je to ok..ale jesli kazdy pisze i chwali to co ma,to w jakis sposob mozna dowiedziec sie ktora jest jednak najlepsza?! Jesli chodzi o temat finansowy to wychodze z zalozenia ze lepiej wydac pare zl i kupic dobry sprzet...mam g9 jestem zadowolony...byc moze tamte myszki ktore polecasz moga byc takze rewelka.....gdybys wypowiedzial sie wczesniej moze zakupilbym ktoras z tych ktore wymieniles..no ale myche juz mam...i naprawde jesli chodzi o jej poprzedniczke ktora wrzucilem do szafy..to naprawde miazdzy...a kabel nie jest zly...koniec z wymienianiem akumulatorkow po 3-4h rozrywki!!:) elo

PostNapisane: 9 kwi 2008, 19:29 

gabcio napisał(a):
LipToN Earl Grey napisał(a):
IE 3.0 i DeathAddera.

Zgodzilbym sie z wami wszystkimi ale pod jednym warunkiem...jesli mieliscie do czynienia z myszkami logitecha,razer,4tech itd. i wasza ocena jest sugerowana tym ze testowaliscie wszystkie "gryzonie" i mozecie smialo porownac je to ok..ale jesli kazdy pisze i chwali to co ma,to w jakis sposob mozna dowiedziec sie ktora jest jednak najlepsza?! Jesli chodzi o temat finansowy to wychodze z zalozenia ze lepiej wydac pare zl i kupic dobry sprzet...mam g9 jestem zadowolony...byc moze tamte myszki ktore polecasz moga byc takze rewelka.....gdybys wypowiedzial sie wczesniej moze zakupilbym ktoras z tych ktore wymieniles..no ale myche juz mam...i naprawde jesli chodzi o jej poprzedniczke ktora wrzucilem do szafy..to naprawde miazdzy...a kabel nie jest zly...koniec z wymienianiem akumulatorkow po 3-4h rozrywki!!:) elo

1. Miałem okazje grać i na DB, DA, IE 3.0 ( ktorego obecnie mam ), G5
DA i 3.0 miażdzą konkurencje. Logitechy są dobre ale stosunek cena/jakość mają najgorszy

Jesli chodzi o temat finansowy to wychodze z zalozenia ze lepiej wydac pare zl i kupic dobry sprzet...mam g9 jestem zadowolony

No i kupując właśnie Logi srogo przepłacasz :)

ale jak to :(

PostNapisane: 9 kwi 2008, 20:05 

no to za 100zl nie wypije w najblizszym czasie;) jesli ktos chce sie czegos wiecej dowiedziec o G9 to dawac...jesli nie..temat zamykamy! pozdrawiam

PostNapisane: 10 kwi 2008, 10:10 

Macie oczywiście rację. Jednemu będzie pasiła mysz za 20 zł i bedzie wymiatał nią uważając że nie warto inwestować w nic droższego. Ja sam np mam klawiaturę jakąś za 25 zł i jest ok chociaż pewnie zaraz się znajdzie grono posiadaczy wypasionych i drogich klawir i powie że się nie znam. Tak jak piszecie, każdy inwestuje kasę w to co uważa za dobre. Ja zdecydowałem się na Loga bo pasuje do mojej dużej łapki i bardzo odbrze mi się nią pracuje (nie tylko gra). Co do kasy to owszem uważam że w stosunku do naszych zarobków to Logi są drogie, ale nie kupiłem tej myszy na miesiąc czy dwa, tylko pewno jak nie padnie to na 3-4 lata więc jak podzielić jej cenę na ilość miesięcy to myślę że warto. Ja doceniłem komfort pracy Logów i tyle. Nie miełem do czynienia z myszmi o których piszesz więc się nie wypowiadam, natomiast z Logami do czynienia miałem i szczerze je moge polecić.
PS Tak samo polecam zamknąć faktycznie temat :)

PostNapisane: 10 kwi 2008, 17:45 

potwierdzam...na swojej g7 lecialem blisko 2 lata...moze gralbym na niej dluzej ale te wymienne akumulatorki siadaly juz na psyche...zreszta roznica w plynnosci g7-g9 jest olbrzymia...co do tematu klawiatury..mam razera tarantule ale powiem ze nic lepszego od zwyklej za 30-40zl to to nie jest....uwazam osobiscie ze mysz do grania musi byc jednak jakas dobra,klawiatura nie do konca,a nawet podczas cisnienia lepiej rozwalic klawe o biurko niz konkret myche o sciane;)

PostNapisane: 10 kwi 2008, 18:15 

moze mx 1000 :P ?

kto ze mna zagra zrozumie co to "operation flashpoint" i "rainbow six" tactic :P

PostNapisane: 10 kwi 2008, 20:06 

etanol napisał(a):
moze mx 1000 :P ?

kupic czy o sciane?:)

PostNapisane: 12 kwi 2008, 17:36 

Odswiezam:

Pare fotek..porownanie g7-g9:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

PostNapisane: 13 kwi 2008, 11:33 

Ja tam nie wiem ale wolał bym mysz z kablem ;) jakos nie mam zaufania do tych bezprzewodowych

PostNapisane: 13 kwi 2008, 13:14 
Redaktor Battlefield.pl

Przynajmniej usunęli z G7 ten obrzydliwy seledynowy kolor :)

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 13 kwi 2008, 22:28 

_Dominiko_PL napisał(a):
Przynajmniej usunęli z G7 ten obrzydliwy seledynowy kolor :)

nie usuneli...moja G7 to special edition...czarna mycha i futeral. podstawka g7 nadal ma ten brzydki kolor:)

PostNapisane: 15 kwi 2008, 10:35 

Ładnie wyglada ta G9 ale ja ostatnio przesiadlem sie ze zwyklej na G5 i nie chce nic lepszego. Mam DPI w max. 2000 tylko ze tego nie uzywam, gram na low DPI i low sensivity wiec to mnie nie kreci. Przy kupnie co niektorzy nakrecali mnie na IE 3.0 (czy jakos tak sie to pisze) ale znajomy powiedzial "ona jest dobra ale to nie jest to co teraz wychodzi" wiec sobie dalem spokoj z nia. Kolega tu pisze o wymiennych akumulatorkach ...zaden szanujacy gracz nie kupuje myszy bez kabla ;-), skaczacy celownik hmmm dziwne ze przy mozliwoscach obcazenia myszy miales cos takiego. Osobiscie uwazam ze nie wydales teraz kasy w bloto kupujac G9 bo to fajna zabaweczka, tylko zrobiles duzy bląd kupujac G7. Trzeba bylo wtedy zainwestowac w G5 i mial bys problem z glowy ale jesli siano jest nie ma sie czym przejmowac pozdrawiam i milego uzytkowania :-)

PostNapisane: 16 kwi 2008, 13:33 

To moze i ja zadam pytanko :)

otóż chciałbym kupic "gryzonia" Tak do 250-260 max zł i sie zastanawiam nad G5 a moze inne myszki sa godne uwagi ? Np http://www.komputronik.pl/Myszki/Micros ... ,id,46981/ a moze jeszcze jakaś inna prosze o wasze porady w wyborze myszki :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2