gabcio napisał(a):
LipToN Earl Grey napisał(a):
IE 3.0 i DeathAddera.
Ten 2gi tańszy o 150zl od Logi a najlepszy na rynku. Po co przepłacać ?
Zgodzilbym sie z wami wszystkimi ale pod jednym warunkiem...jesli mieliscie do czynienia z myszkami logitecha,razer,4tech itd. i wasza ocena jest sugerowana tym ze testowaliscie wszystkie "gryzonie" i mozecie smialo porownac je to ok..ale jesli kazdy pisze i chwali to co ma,to w jakis sposob mozna dowiedziec sie ktora jest jednak najlepsza?! Jesli chodzi o temat finansowy to wychodze z zalozenia ze lepiej wydac pare zl i kupic dobry sprzet...mam g9 jestem zadowolony...byc moze tamte myszki ktore polecasz moga byc takze rewelka.....gdybys wypowiedzial sie wczesniej moze zakupilbym ktoras z tych ktore wymieniles..no ale myche juz mam...i naprawde jesli chodzi o jej poprzedniczke ktora wrzucilem do szafy..to naprawde miazdzy...a kabel nie jest zly...koniec z wymienianiem akumulatorkow po 3-4h rozrywki!!:) elo
1. Miałem okazje grać i na DB, DA, IE 3.0 ( ktorego obecnie mam ), G5
DA i 3.0 miażdzą konkurencje. Logitechy są dobre ale stosunek cena/jakość mają najgorszy
Jesli chodzi o temat finansowy to wychodze z zalozenia ze lepiej wydac pare zl i kupic dobry sprzet...mam g9 jestem zadowolonyNo i kupując właśnie Logi srogo przepłacasz