Teraz jest 16 lut 2025, 17:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2007, 19:22 

Dysortografia jest zaburzeniem psychicznym, w pisaniu polegającym na nieświadomym popełnianiu błędów ortograficznych, pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana poprzez nauczenie, zasad ortografii jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko. :!: Sory ale tak to wygląda.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2007, 19:28 

niuniek32 - kup sobie TĘ KARTĘ. Będziesz z niej bardzo zadowolony... jak wielu obecnych jej użytkowników. Ewentualnie możesz jeszcze poczekać na nowe ATi. Ale coś mi śmierdzi, że będą kiszkowate... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2007, 21:16 

Cytuj:
Dysortografia jest zaburzeniem psychicznym, w pisaniu polegającym na nieświadomym popełnianiu błędów ortograficznych, pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana poprzez nauczenie, zasad ortografii jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko. Exclamation Sory ale tak to wygląda.

1. Sory za offtop ale musze.

2. Jak to przeczytałem to mi się scyzoryk w kieszeni otworzył...
Masz to z Wikipedii, a to co robisz tą są błędy nieuctwa... Sam miałem papiery na dysleksje i dysortografie do testu gimnazjalnego choć tego nie mam, jak 99%, te zaburzenia o których piszesz to ma 5% osób na całej planecie... SĄ bardzo ale to bardzo rzadkie!

Sam w 6 klasie robiłem w ch*(*& błędów...
Na co ktoś wyleciał jakiś nauczyciel, że mam dysleksje...
Polonistka mnie wzieła, kazał wkuć te zasady i zrobić 3 dyktanda przez miesiac na dzień...
I teraz nie robi taki baboli...
W gimnazjalnej klasie, na koniec 3 klasy, uwaga! na 27 osób 25 miało dys... sleksje/kalkulje/ortografie itp...
Czemu? nieuctwo! A nie wady.. więc nie pier^$^* głupot tylko weź sie za dyktanda, bo w przyszłości w pracy nie będzie takiego marudzenia tłumaczenia...

Najprościej, powiedzieć ja jestem downem i mnie zostawcie...

:roll: :roll: :roll: :roll:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2