Teraz jest 17 paź 2018, 02:54

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 434 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lis 2011, 23:26 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2011, 23:22
Posty: 3
Czy BF3 pójdzie na tym sprzęcie? Jak tak, to na jakich detalach i czy płynnie?
System operacyjny: Windows 7
Service Pack: 3
Ilość ram: 8GB DDR 3
Procesor : AMD QUAD CORE X4 640 4x3,0GHz 3000 MHz
Karta graficzna: GeForce GT520 2GB DDR3


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2011, 01:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lip 2003, 22:35
Posty: 478
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Nie

_________________
Team Wilda HQ | ESL rules | 500 tickets | by ngz-server.de


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2011, 11:53 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2011, 20:15
Posty: 202
Fajny komp z allegro :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2011, 14:05 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2011, 23:22
Posty: 3
Wiem, bo takiego kupuje i tam jest błąd powinien być SP 1.
Dlaczego nie zadziała? Moim zdaniem sprzęt nie najgorszy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2011, 15:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Pochwal się ile za niego zabuliłeś, a jeśli nie kupiłeś to ile chcesz przeznaczyć
I kurde Nie kupuje się komputerów z allegro ...
kociarz napisał(a):
Karta graficzna: GeForce GT520 2GB DDR3
Co za debil wymyślił taką kartę
Komputer Świat napisał(a):
Z perspektywy graczy, debiut GeForce GT 520 niczego nie zmienia - karta do grania raczej średnio się (chyba, że grywacie w starsze tytuły i raczej sporadycznie). Będzie za to sensownym uzupełnieniem najtańszych zestawów komputerowych, ponieważ oferuje przyzwoitą wydajność multimedialną. Jeśli surfujecie po sieci, a od czasu do czasu oglądacie na pececie jakiś film - nowy GeForce wam powinien wystarczyć.


HAHAHA, wersja na PCI-E x1 :lol:

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2011, 23:57 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2011, 23:22
Posty: 3
Ehh..myślałem, że taki byłby dobry.
No dobra, jak będziesz taki miły, znajdź mi komputer na którym pójdzie BF3 na chociaż średnich wymaganiach płynnie.
Niestety mój budżet wynosi tylko 1500zł.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lis 2011, 12:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Tym się kieruj
Za tą cenę to nic oszałamiającego nie kupisz, uzbieraj jeszcze z 1k i będzie coś szybszego, dużo szybszego.
Jak już dziś kompa brać do grania to muszą być 4 jajka 4Gb ramciu i jakaś rozsądna karta która ma wysokie zegary, a nie dużo pamięci, co ci po takiej karcie jak ma 2GB a ich nigdy nie wykorzystasz

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2012, 16:20 
Offline

Dołączył(a): 21 paź 2006, 09:47
Posty: 268
Lokalizacja: Częstochowa
Hej, szmat czasu nie gralem w bfa i jak tylko uslyszalem, ze jest bf3 to zagralem kilka razy i stary 5 letni komp sie spalil...
Wiec czas na nowy.
ASROCK 990FX Extreme3
ZASILACZ TACENS RADIX V - 850W
GEIL DDR3 8 GB 1500MHZ - kupie 2 sztuki czyli 16GB
AMD Phenom II X6 1090T Black Edition
Radeon HD 6870 1GB
Obudowa Raidmaxa

Powiedzcie mi cos na temat tej karty graficznej.. bo mam dylemat, ktora wybrac- HD6870 czy HD6950? Oplaca sie dokladac kasy na ten wyzszy model? Roznica cenowa jest wysoka ale jak z wydajnoscia?

Edit
Faktycznie dużo RAM.. to będą te 8GB. Procek to się jeszcze zastanowi ale raczej pozostanie bez zmian a co z kartą? I jeszcze może inną płytę główną - ASUS M5A99X EVO? Tylko przy płycie i karcie mam problem


Ostatnio edytowano 5 sty 2012, 23:13 przez MiQi, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2012, 18:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
MiQi napisał(a):
Hej, szmat czasu nie gralem w bfa i jak tylko uslyszalem, ze jest bf3 to zagralem kilka razy i stary 5 letni komp sie spalil...
Wiec czas na nowy.
ASROCK 990FX Extreme3
ZASILACZ TACENS RADIX V - 850W
GEIL DDR3 8 GB 1500MHZ - kupie 2 sztuki czyli 16GB
AMD Phenom II X6 1090T Black Edition
Radeon HD 6870 1GB
Obudowa Raidmaxa

Powiedzcie mi cos na temat tej karty graficznej.. bo mam dylemat, ktora wybrac- HD6870 czy HD6950? Oplaca sie dokladac kasy na ten wyzszy model? Roznica cenowa jest wysoka ale jak z wydajnoscia?
Za dużo RAMu i mało opłacalny procek - wystarczy połowa tego i 4-rdzeniowy Phenom, a jak ma być coś mocniejszego - i5 2500k.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2012, 13:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2012, 19:30
Posty: 6
Lokalizacja: Warszawa
Jakiś tydzień temu zmieniałem system na windowsa 7 specjalnie pod bf'a.
Wszystko mi w nim śmiga idealnie, 40-60 fps'ów na wysokich, elegancko - podobnie w innych grach, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Problem jednak występuje w Fifie 12. Na windowsie XP normalnie grałem bez ani jednej ścinki, ponad 100 fps a wczoraj gdy ściągnąłem z origin gra klatkowała (koło 30 fpsów). Nie może być to wina sprzętu bo wszystko inne mi na nim śmiga bez problemu, ale na wszelki wypadek podaje:

Asrock P67 PRO3 (B3) Intel P67 LGA1155 (PCIE/DZW/GLAN/SATA/RAID/DDR3)
Intel Core i5 2500K LGA1155 BOX
Gigabyte ATI Radeon HD6850 1GB DDR5/256bit DVI/HDMI/DP PCI-Express (ver.OC)
Geil DDR3 4GB(2x2GB) 1333MHz Value Series CL9
XFX Core 450W


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lip 2012, 18:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2007, 14:24
Posty: 29
Mam procesor Intel q6600, 4Gb ramu, płyte MSI G31M3, zasilacz Pentagram Cav-500-a12s, grafe Geforce 9800 gt. Do BF3 jak wiem wypadało by zmienić kartę graficzną i myślałem o zakupie http://www.komputronik.pl/product/118102/Sprzet_komputerowy/Podzespoly/GeForce_with_CUDA_GT440_Asus_1GB_HDMI_DVI_DSUB_PCI_E_DDR5_.html czy była by widoczna poprawa w stosunku do obecnej karty, a jeśli nie to moglibyście doradzić jakiś model w cenie 250-350zł.
PS. Dodam jeszcze że maksymalna rozdzielczość monitora to 1440 × 900

Z góry dziękuje za pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lip 2012, 18:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
W tej cenie najlepiej używki gtx275/280

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2012, 12:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2007, 14:24
Posty: 29
A jeśli zapłaciłbym trochę więcej i kupił http://www.portone.pl/prod,id-55013 dużo lepiej by się sprawdzała ta karta? a może w podobnej cenie (do 450zł) lepiej co innego?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2012, 12:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
Do 450zł to bym polował na okazje na gtx 460,lepszy wybór niż ten 7750 http://allegro.pl/listing.php/search?category=89263&sg=0&string=gtx+460

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2012, 13:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2007, 14:24
Posty: 29
Ale dostałem warunek co do karty: musi być nowa więc 460 gtx raczej odpada.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 434 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL