Teraz jest 17 sie 2019, 16:50

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 gru 2006, 00:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lip 2005, 09:52
Posty: 596
Lokalizacja: Koszalin
Witam,
od jakiegoś czasu gdy ustawię kompa na przejście w stan wstrzymania po naciśnięciu przycisku zasilania, przestał odmawiać posłuszeństwa. Otóż mimo tego że pecet poprawnie się usypia, to jednak już nie wstaje :roll: mam na myśli to że resetuje się zamiast ruszyć z załadowaną windą tak jak ją zostawiłem... stało się to znienacka, nic nie przestawiałem, ot tak zaczął się resetować. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane...
Liczę na czyjąś pomoc :idea: :wink:

_________________
Obrazek
America's Army clan-zapraszam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 10:22 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
ja też mam taki problem... ponadto kiedyś jak był w SW, to wyłączał się wiatraczek i było bardzo cicho... a teraz nie :(

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL