Teraz jest 18 sie 2019, 13:00

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co da RAM?
PostNapisane: 7 sty 2007, 13:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 13:10
Posty: 45
Lokalizacja: Wolbrom
Athlon 64 3500+
Gigabyte M55
Gigabyte GF 7600GS
512ddr (wkrotce dokupie do gb:P)

Witam. Sprzęt jak wyżej. Wszystko odpala na low-med i tu moje pytanie bo probowalem odpalac na wszystko med i scina troche ale nie ciągła płynność gry tylko momenty przeskoku np 20sek ide z super plynnoscia i popatrze na jakis budynek czy chociaz w niebo i tnie na 10 sekund i potem to samo. CZY DRUGA KOSC DDR2 ROZWIĄŻE TEN PROBLEM. POZDRAWIAM

Nie znalazłem na forum takiego tematu, który odopowiedziałby na moje pytanie - zdania ludzi są podzielone, więc proszę o pomoc

Chciałbym się dowiedziec czy mi to coś da bo nie chce wydac 200 zł i nie widziec żadnej różnicy. Jedni mówią że to tylko poprawi szybkość ładowania się map drudzy mowia ze poprawi płynność gry.


Ostatnio edytowano 7 sty 2007, 14:00 przez bullZeye_adi, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 13:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lis 2005, 01:38
Posty: 78
Lokalizacja: Wrocław
Mam nadzieje ze nic. Kolejny idiotyczny temat "czy pociągnie".

_________________
>>> http://www.kononowiczstuff.glt.pl <<< nowe filmy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 14:34 
Offline

Dołączył(a): 27 kwi 2006, 11:20
Posty: 163
Lokalizacja: koło Oświęcimia
Pako ale o co ci chodzi z tym tematem ja zawsze uważałem że forum jest od zadawania pytań i uzyskiwania odpowiedzi na nie. A takich cwaniaków jak Ty na forum nie brakuje którzy wstawiają "idiotyczne" posty.

bullZeye_adi Ram poprawi płynność gry na 1GB gra bedzie szła napewno lepiej bez obaw.

_________________
Pipka :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 14:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
chodzi o to żeby nie narobić syfu. Wyobrażasz sobie 200 topiców w jedym dziale, które zaczynają się od: "czy na takim kompie pójdzie mi bf..." ??
Istnieją przecież tematy w których takie pytania są zadawane a odpowiedzi uzyskiwane. Do znalezienia takiego topicu wcale nie trzeba być szczególnie spostrzegawczym, no ale musi się chcieć :roll:

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co da RAM?
PostNapisane: 7 sty 2007, 23:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2003, 13:43
Posty: 399
Lokalizacja: Tarnów
bullZeye_adi napisał(a):
Athlon 64 3500+
Gigabyte M55
Gigabyte GF 7600GS
512ddr (wkrotce dokupie do gb:P)

Witam. Sprzęt jak wyżej. Wszystko odpala na low-med i tu moje pytanie bo probowalem odpalac na wszystko med i scina troche ale nie ciągła płynność gry tylko momenty przeskoku np 20sek ide z super plynnoscia i popatrze na jakis budynek czy chociaz w niebo i tnie na 10 sekund i potem to samo. CZY DRUGA KOSC DDR2 ROZWIĄŻE TEN PROBLEM. POZDRAWIAM

Nie znalazłem na forum takiego tematu, który odopowiedziałby na moje pytanie - zdania ludzi są podzielone, więc proszę o pomoc

Chciałbym się dowiedziec czy mi to coś da bo nie chce wydac 200 zł i nie widziec żadnej różnicy. Jedni mówią że to tylko poprawi szybkość ładowania się map drudzy mowia ze poprawi płynność gry.


do gry w bf2 bf 2142 oraz w starszego vietnama zalecane jest minimum 1gb ram - powiem tak na 512 to jest straszna mordega

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL