Windows oryginalny - nic z tych rzeczy, gry rowniez.
Naczytalem sie troche o tym procesie (bo ten tmp to proces uruchamiajacy sie razem z innymi programami)
~e5d141.tmp - Macrovision, to firma zajmujaca sie bezpieczenstwem i obrona przed piarctwem, a ten temp to ich proces ktory uruchamia sie z programami.. eh namieszne. Z ciekawosci sprawdzcie u siebie, po uruchomieniu oryginalnej gry (w pirackiej wersji wydaje mi sie ze jest to wyciete z logicznego punktu widzenia ...) w task manager czy macie tez cos takiego...
Znalazlem jakis post ze jedyny program ktoremu odalo sie to usunac permamentnie to Process Guard firmy Diamond CS, ale tu pojawia sie kolejny problem instalujac go pod koniec wyskakuje ze nie moze zainstalowac sterownika programu (mialem juz to z innym programem)
Tak z ciekawosci bez zagladania w google czy procesory czy te Dual Core to procesory 64 czy 32 bitowe....Najwyzej wymienie proc i wroce do normalnego Win
Mam dosyc tych nowych technologii, systemow - badziew
Kiedys na 32bit z proc 2.4 zwyklym DDR wszystko pieknie, stabilnie chodzilo, a teraz .....
A pro pos
stabilnosci co mialbym zrobic ze go "ustabilnic"

) Nic nie podkrecam...A gry wieszja mi sie, obraz sie zamraza, wywalaja do Windowsa lub PC sie resetuje (przyklad z Sim City 4:dzwiek i kursor gry chodzi a obraz sie zamraza, po zminimalizowaniu i powrocie obraz jest czarny i miga jakby probowal sie wczytac ale nie mogl - dzwiek dalej ladnie chodzi....)
Taaa. Sterowniki, directx, bios karty wszystko zaktualizowane - karta Geinward nVidia 7900.
Najlepsze jest to ze z Battlefieldami nie mam problemow ??? !!!!