Teraz jest 17 paź 2018, 03:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 maja 2012, 22:31 
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2012, 22:25
Posty: 2
Cześć,
Pomożecie dobrać komputer do BF 3 ?
Pewne jest to że mam 2500/3000zł i musze mieć procek intel i5 2500k :D Jeśli chodzi o karte graficzną to zakładam że najlepszym rozwiązaniem będzie HD7850. Co prawda na początku mój budżet miał wynosić ok. 6tyś i miałem mieć GTX 590 ale za słabe oceny troche mi ten budżet ucieli ;/ (nie potrzebnie olewałem szkołe).

Która karta będzie lepsza żeby zmieścić się w max. 3000zł ?
Jest wielka różnica? Zależy mi na min. 40 bez spadków

Jeśli chodzi o ram to od razu mówie że potrzebuje 8gb(potem dokupie kolejne 8gb), a procek podkręce do 4,0ghz żeby lepiej śmigał.


Ostatnio edytowano 6 maja 2012, 06:53 przez SzaqP, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2012, 23:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2010, 19:13
Posty: 459
Lokalizacja: DolnyŚląsk
Co mogę powiedzieć. Za tyle kasy to kupisz komp z jednym GPU.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 maja 2012, 06:54 
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2012, 22:25
Posty: 2
Fuck ! Już na drugim forum źle zrozumieli część dotyczącą karty graficznej... Już posta zaktualizowałem :]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2012, 22:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lip 2003, 22:35
Posty: 478
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Zestaw za 3100 zł

_________________
Team Wilda HQ | ESL rules | 500 tickets | by ngz-server.de


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 maja 2012, 12:56 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Murdoc napisał(a):

Tutaj są zestawy z wliczoną ceną za monitor, a my nie wiemy czy on takowy chce.

@down: true true mój błąd

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Ostatnio edytowano 21 maja 2012, 00:58 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 maja 2012, 13:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Blizzard_ napisał(a):
Tutaj są zestawy z wliczoną ceną za monitor, a my nie wiemy czy on takowy chce.
Nie są.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL