Teraz jest 14 gru 2018, 11:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 cze 2012, 13:49 
Offline

Dołączył(a): 27 cze 2012, 11:18
Posty: 1
Ponieważ mam taki sprzęt myślę nad wymianą i proszę o doradzenie mi czy mogę coś z mojego starego zostawić i co mam kupić nowe a więc:


Procesor:AMD Athlon(TM) II X2 240 2.80 GHZ
Ram: 3gb ddr 2
płyta główna: nie wiem gdzie sprawdzić ale to na pewno do wymiany
Karta graficzna: nivida geforce GTS 450 1gb
zasilacz:też do wymiany bo jest słaby nie będę podawał bo mój się spalił i od kolego go pożyczyłem więc doradzajcie dziękuje wszystkim za odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 cze 2012, 15:31 
Offline

Dołączył(a): 29 lis 2011, 19:53
Posty: 55
Lokalizacja: :ajcazilakoL
zostaw obudowe jesli jest sensowna, napęd, dysk i monitor

płyta: http://allegro.pl/plyta-gigabyte-ga-970 ... 02655.html

proc: http://allegro.pl/amd-phenom-ii-965-x4- ... 40397.html (u mnie chodzi 4x4GHz) lub http://allegro.pl/amd-fx-6100-am3-6x3-3 ... 90936.html

pamięć : http://allegro.pl/amd-performance-editi ... 60481.html

grafika : http://allegro.pl/sapphire-hd7850-2gb-d ... 91747.html


chłodzenie procka : http://allegro.pl/scythe-ninja-3-rev-b- ... 95712.html


zasilacz : http://allegro.pl/zasilacz-ocz-stealthx ... 32993.html

jak coś zostanie to zmień sobie obudowe na cos z dobrą wentylacją


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2012, 21:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lip 2003, 22:35
Posty: 478
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Konfig na AMD? Plz...

Jak już to takie coś: LINK

_________________
Team Wilda HQ | ESL rules | 500 tickets | by ngz-server.de


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2012, 20:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, 17:45
Posty: 585
Lokalizacja: 52.211975N ,21.020908E
Murdoc. Z całym szacunkiem ale Ivy jest gorsze od Sandy. IMO lepiej kupić i5 2500k.

_________________
United Legions


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 wrz 2012, 18:01 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Mój kumpel kupił sobie kompa za 1700 i bf3 chodzi mu na maxymalnych chyba z 60-80 fps,ale na multi to nwm jak ale napewno by mu dobrze szło

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2012, 18:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, 17:45
Posty: 585
Lokalizacja: 52.211975N ,21.020908E
Jaki zestaw?? Jaka rozdzielczość??

_________________
United Legions


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL