Teraz jest 21 wrz 2019, 07:03

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2013, 13:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2011, 14:09
Posty: 21
Chyba muszę procka wymienić, bo coś mi się wydaje że ogranicza bardzo grafikę.
Teraz mam AMD Athlon II X4 640 3.00GHz, 4GB ramu i płyta główna to ASRock 880GHM/U3S3.
Także, jaki procek byłby najlepszy?

Czy może ta grafika to po prostu szajs? Kupiłem ją jakieś 2 tygodnie temu.
:?: :?: :?:


Battlefield 4 działa mi na low na mniej niż 16 fpsów, a powinien migać przynajmniej na 50 D:

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 13:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
No nie chciałbym Cię zmartwić ale jeśli zależy Ci na Battlefieldzie 4, to zakup tej karty był bezcelowy, bo ona sobie z nim nie radzi. Lepszym wyjsciem byłoby kupienie już HD7770 ale i tak Twój sprzęt Ci na komfortowe granie raczej średnio pozwoli.
Jeśli możesz, to zwróć karte lub wymień na HD7770, gra powinna jakoś śmigać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 13:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2011, 14:09
Posty: 21
Jacaaa napisał(a):
No nie chciałbym Cię zmartwić ale jeśli zależy Ci na Battlefieldzie 4, to zakup tej karty był bezcelowy, bo ona sobie z nim nie radzi. Lepszym wyjsciem byłoby kupienie już HD7770 ale i tak Twój sprzęt Ci na komfortowe granie raczej średnio pozwoli.
Jeśli możesz, to zwróć karte lub wymień na HD7770, gra powinna jakoś śmigać.


Sprawdzałem 4 Radeony 7770 na moim PC, żadna nie działała, nawet nie wykrywało ich.
Ale kurde, dużo widziałem filmików gdzie grali na dokładnie tej samej karcie na medium na 50 fpsach...


PS. Wczoraj bf mi chodził na 20 fpsach a dziś na 45, lol


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 20:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
No, przeskok z 20fps na 45 tak znienacka to CUD
btw. zaśmiecony system / wirusy ...
IMO gra powinna jakoś chodzić na najniższych przy niskiej rozdzielczości

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL