Teraz jest 30 lis 2024, 14:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2007, 18:25 

EACman - Pią Wrz 28, 2007 8:16 am napisał(a):
Panowie - turniej robic bedziemy. Mam juz przygotowany regulamin etc., przedstawie go Wam na poczatku przyszlego tygodnia, zebyscie mogli go zaakceptowac.

Czy regulamin turnieju zostal juz opublikowany?

Jesli tak to gdzie go mozna sprawdzic?
Jesli nie to na co komu te gadki szmatki, ktore tutaj sa przedstawiane?

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2007, 10:33 

fth napisał(a):
'poddawanie złudnych nadziei, w celu uzyskania korzyści majątkowych'.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 02:23 

fth napisał(a):
fth napisał(a):

ja mysle, ze prezes EA przelewa dziennie 30k $ Cman'owi za to, ze robi ten turniej.

Ogarnijcie sie troche :S Marketing EA dawno zapomnial o bf'ie bo scena tej gry, to dziesiata tego co prezentuje chociazby fifa. To, ze w ogole cos sie dzieje, to dobra wola nowego community managera, a nie wytyczna z gory, wiec wiecej cierpliwosci a mniej chamstwa.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 09:22 
Moderator forum

sawik napisał(a):
fth napisał(a):
fth napisał(a):

ja mysle, ze prezes EA przelewa dziennie 30k $ Cman'owi za to, ze robi ten turniej.

Ogarnijcie sie troche :S Marketing EA dawno zapomnial o bf'ie bo scena tej gry, to dziesiata tego co prezentuje chociazby fifa. To, ze w ogole cos sie dzieje, to dobra wola nowego community managera, a nie wytyczna z gory, wiec wiecej cierpliwosci a mniej chamstwa.

Dobra wola a robienie z "gęby cholewy"to wg. mnie zasadnicza różnica...Dla mnie chamstwem jest niedotrzymywanie danego słowa...Nikt by nie miał pretensji do Cmana gdyby napisał ze niestety seria Bf nie liczy sie juz dla EA i nic nie może zrobic...wolę prawdę niz roztaczanie przed czytelnikami złudnych nadziei...

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 11:43 

Wojtas napisał(a):
sawik napisał(a):
fth napisał(a):
fth napisał(a):

Dobra wola a robienie z "gęby cholewy"to wg. mnie zasadnicza różnica...Dla mnie chamstwem jest niedotrzymywanie danego słowa...Nikt by nie miał pretensji do Cmana gdyby napisał ze niestety seria Bf nie liczy sie juz dla EA i nic nie może zrobic...wolę prawdę niz roztaczanie przed czytelnikami złudnych nadziei...

Polsce gratulujemy Wojtasa

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 12:01 
Moderator forum

Rozwiń swoją myśl i napisz jakieś bardziej rozbudowane zdanie żebym nie pomyślał że mam do czynienia z ograniczonym człowiekiem który za obfity komentarz uważa napisanie: LOL, ROTFL, ZAL.pl Wysil się trochę czy to jest dla Ciebie szczyt Twoich intelektualnych możliwości?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 12:20 

Cytuj:

sluchaj ja z Toba walczyl nie bede ;]
bo nie widze w tym sensu .. mialem nadzieje ze wylapiesz ironie

Tomek przyszedl do was z otwartymi rekoma chcial zrobic cos dla tej co prawda dziwnej sceny bfa.. a wy nie uogulniajac ale wiadomo o co chodzi.. odrazu podeszliscie do niego z gory, szczerze traktujac go tak jakby co najmniej cos wam zrobil :shock:

A w tym poscie wyzej po prostu gratuluje takim panom jak Ty Wojtas :)

PODEJSCIA...

czlowiek chce cos zrobic dla WAS ... ale coz... wy wolicie go do siebie zniechecic ... i udalo sie wam wg. mnie .....

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 12:47 
Moderator forum

No i krzyżyk na drogę...za to mu płacą..nie robi tego za free...mogę wymienić 5 osób ze sceny które zrobiły za darmo więcej niż ten koleś który to nota bene powinien to robić najlepiej... Co mamy sie zachowywać tak,: przyszedł wielki Pan z EA bądźmy cicho i nie denerwujmy go postami swoimi bo sie obrazi i pójdzie sobie...a jak nie będziemy go denerwować to może da nam smycze z logiem BFa...Bo z tego co pisał wynika tyle co nic...Miał czas na pokazanie nam regulaminu, rzecz która jest najprostsza do zrobienia...zaraz sie okaze ze wyjdzie z propozycja zebysmy my wymyslili regulamin...Wg mnie ten człowiek jak narazie tylko gada...moze i chce coś zrobic ale, albo nie wie jak sie za to zabrac, albo po prostu nie ma takich możliwosci...

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 12:55 

nie napisalem zebyscie zachowywali sie jakby przyszedl jakis "wielki Pan z EA" tylko NORMALNIE.....

chociaz dla kazdego normalnie .. to inaczej...

Cytuj:
Wg mnie ten człowiek jak narazie tylko gada...moze i chce coś zrobic ale, albo nie wie jak sie za to zabrac, albo po prostu nie ma takich możliwosci...

nie tylko gada..
chcial cos zrobic.. to wy najwyrazniej nie chcieliscie zeby ktos poszedl wam na reke...
wie jak sie do tego zabrac... i mial mozliwosci....

no ale najwyrazniej polska scena bfa nie potrzebuje takich turniejow

imo EOT panie moderatorze...

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 13:01 
Moderator forum

Widzę że wiesz więcej niż wymieniany w temacie przedstawiciel EA...ciekawe ciekawe.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 13:02 

wiem sporo mniej niz ww.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 18:45 

Mnie osobiście raczej denerwuje jedno - pan z EA po prostu nie dotrzymuje słowa ;) Nie miał bym mu nic za złe gdyby po tygodniu(jak napisał) przyszedł na forum i napisał, że niestety na razie nie uda się tego zorganizować, ponieważ dla EA liczy się teraz głównie FIFA i inne gry. A jak na razie to pan z EA milczy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 20:24 

precz z EA , gdzie te loga, bannery :)

nie profesjonalnie sie zachowal, a tak ladnie i konkretnie sie na WCG o tym rozmawialo, bywa

pewnie spotkamy go na jakiejs imprezie jak jeszcze bedzie pracowac tam :]

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 10:50 

Panowie, przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalem.

Juz jestem, juz jestem. Raczej wiwatow na moja czesc nie bedzie - rozumiem, grunt jednak, zeby nie byle widel i innej broni bialej :]

Prosilem Was o miesiac czasu - prosilem. Kilka ososb nawet zdecydowalo mi sie go dac. Regulamin turnieju juz jest gotowy, mam go od ok. dwoch tygodni - za to, ze nie dalem go wczesniej naleza mi sie akurat ciegi, to fakt. Ale zrozumcie, kilkanascie spolecznosci funkcjonujacych wokol gier EA funkcjonuje caly czas, nie bylem wiec w stanie pogadac o tym wczesniej.

W ogole Panowie, sprawy maja sie tak. Jesli chcecie czegos dla sceny, to piszecie na moj mail: ttinc@ea.com. Przepraszam, ze brak profesjonalizmu, ktory byc moze uwidoczni sie w tym, co teraz powiem, ale z narzekania niczego jeszcze dobrego nie bylo.

Chcialbym cos z Wami zrobic, nawet jesli mialby to byc konkurs (z nagrodami) na najlepsza mape, czy moda, ale co z tego, jesli wielu z Was zacznie wtedy narzekac doslownie na wszystko. Rozumiem, ze z jakiegos powodu mnie nie lubicie - rozumiem to, bywa. Ale badzcie otwarci na wspolprace, bo bez tego nie dosc, ze niczego nie zrobimy, to wiele mozemy po prostu zepsuc. A ja naprawde, chce cos z Wami zrobic.

A na tapecie mamy obecnie turniej, ktory chcialbym rozegrac w listopadzie. Czesc moze zostac rozegrana on-line'owo, a finaly na przyklad w postaci Lan Party.

Dla tych, ktorzy chca zaczac teraz narzekac i bluzgac - prosze bardzo. Tylko co to da? Niektorzy z Was maja do mnie pretensje - nie mowie, ze nie sa one zasluzone. Ale czy te osoby, ktore narzekaja, uruchomily swoja poczte, napisaly co chcialyby zrobic, jakie nagrody powinny byc przeznaczone na turniej, czy chca konkursow na mape, moda, czy chcialy sie spotkac, zeby porozmawiac, powiedziec co im lezy na sercu i co powinno sie zmienic? Nie, nie i jeszcze raz nie.

Cieszy mnie natomiast to, ze z wieloma osobami ze sceny BF-a mam kontakt i jestem pewien, ze dzieki temu cos fajnego nam sie uda zrobic. I nie z tego wzgledu, ze ktos mi kazal to zrobic. Dlatego, ze chce.

Wojtas: ustosunkuj sie prosze do tego, co tu napisalem, moge Cie o to prosic?

A regulamin turnieju opublikowany zostanie jutro. Mam nadzieje, ze go zaaprobujecie.

Na zakonczenie przypominam moj adres mailowy: ttinc@ea.com

Jim: alez ja dotrzymuje slowa :) Przeciez prosilem w jednym z tematow na BF.pl o miesiac czasu, prawda? No wlasnie - miesiac mija i zabieram sie za przedstawianie konkretow. Akurat w tej konkretnej sprawie nie mam do siebie zadnych zastrzezen. Jak powiedzialem, tak robie. Miesiac czasu mial byc ;)

I jeszcze jeden edit. Zapomnialem, ze mialem dac regulamin wczesniej, niz przed uplywem miesiaca. Tutaj bije sie w piersi - przepraszam, zapomnialem. Autentycznie zapomnialem - ale jak mowilem, regulamin jest. A niech tam, dam go za kilka minut. Powiedzcie prosze, co myslicie.

PS. Prosze tylko o konkretne opinie. Jesli chcecie narzekac i bluzgac na mnie, to prosilbym o zalozenie na ten cel (na cel narzekania) osobny temat, bo chcialbym miec latwy dostep do rzeczowych ocen regulaminy.

Wojtas, jeszcze jedno: turniej ma byc dla Was. To Wy wiec powinniscie wymyslic to, na jakich zasadach ma sie odbywac, o jakie nagrody chcecie walczyc, kiedy ma sie odbyc. Tu nie chodzi o to, ze to ja mam sie wykazac i blysnac. Chodzi o to, zebyscie Wy mieli fajny turniej. O nic wiecej.
Raz jeszcze Wojtas: bardzo prosze o ustosunkowanie sie do tego wszystkiego, co tu napisalem.

PS. Panowie, wiem, ze byc moze Was to nie zainteresuje, ale co tam - napisac chyba moze, nie? :) Wielkimi krokami zbliza sie duze Crysis Launch Party. Trzymajcie prosze kciuki, by wszystko sie udalo i z gory zapraszam. Nie powiem jeszcze dokladnie gdzie miec bedzie miejsce imprezka i kiedy dokladnie sie odbedzie, ale wyglada na to, ze jest na co czekac :)

Ostatnio edytowano 23 paź 2007, 11:01 przez EACman, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 10:55 

A oto regulamin:

Turniej BF2142

Turniej rozgrywany systemem 5v5 Flag By Flag Infantry Only (CLAN MOD)

Zasady:

-Minimalna liczba graczy drużyny to 5 osób.
 dopuszczalna gra 4v4 gdy jedna z druzyn bedzie bez 1 gracza (druzyna przeciwna musi sie zglosić).
 Turniej Rozgrywany bedzie systemem Double Elimination
- System rozgrywki FBF
 dopuszczalne wszystkie klasy
 zakaz uzywania commandera
 zakaz uzywania pojazdów
 zakas używania pojazdów

Przebieg Meczu:

Drużyny odrzucają po dwie mapy
( z puli Verdun , Tunis , Camp , Berlin , Cerbere , Belgrade )

Mapy ktore zostaną są rozgrywane na meczu.

Mapa Belgrade – Ustawienie flag EU Base - Command tower – Statue – Ruin – PAC Base
lub w systemie not FBF

Wynik podaje adminowi Zwycięska druzyna łącznie ze screenami ze wszystkich rund.

Gdy:

Ktoryś z graczy „wypadnie” podczas meczu, wymagana jest pauza (max 10 minut dla 1 pauzy, 5 dla drugiej 2 dla trzeciej)), w rundzie nie moze być wiecej niz 3 pauzy dla drużyny.

Jeżeli gracz nie wroci lub nie zostanie zmieniony w ciagu „przerw” drużyna musi grać w oslabieniu.

Jeżeli z drużyny wyleci 50% graczy (zostaną 2 osoby), drużyna przegrywa mape porpzez w/o

Wszystkie skargi i problemy muszą być zgłaszane w czasie meczu adminom turnieju (tutaj znajdzie sie ich lista).

Protesty po meczach muszą zostać podparte niezbitymi dowodami.

I jak, moze byc? Jakies sugestie odnosnie nagrod, daty organizacji imprezy, czasu jej trwania?

I jeszcze jedno: czy jest ktos chetny do objecia funkcji admina tego turnieju? Potrzebny jest mi zespol ludzi, ktorzy byliby sklonni go poprowadzic i nim administrowac - o konkretach chetnie oczywiscie pogadam - moj mail jest znany.

PS. Mysle, ze termin 12 listopada, jako ostateczny termin zaaprobowania opublikowanych powyzej regul i skopmpletowana "zalogi" adminow bedzie wystarczajacy. Jesli 25-30 uzytkownikow reguly zaaprobuje - wchodzimy w to. Jesli nie, szukamy innego rozwiazania.

PS. Z racji tego, jakie kontrowersje wyniknely podczas wybierania BF-a, ktory mialby stanowic "podstawe" do rozegrania turnieju (zapewne wiecie, o co chodzi), chcialbym zaznaczyc, ze uwzgledniac bede tylko posty tych userow, ktorzy zarejestrowali sie najpozniej na poczaku pazdziernika. Sami wiecie, jakie sa powody tej decyzji, wiec prosze o wyrozumialosc.

A co oprocz tego? Chcecie konkursu na najlepszego moda, mapke, badz filmik (z czyms wiecej, niz zmyczami jako nagrodami)? Dajcie znac. Zadzialamy.

Ale pracujmy Panowie - ze pozwole sobie zacytowac fragment hasla pewnej partii politycznej - razem. Mozecie na mnie narzekac, tego Wam nie zabronie, bo na jakiej niby podstawie - ale jesli mamy cos robic, to robmy to razem. I badzmy naprawde ze soba w kontakcie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2