Moim zdaniem ten regulamin to luźne przemyślenia a nie decyzja osoby odpowiedzialnej za zorganizowanie turnieju, i świadczy o tym nie tylko sama jego treść, ale też powtarzające się reguły i błędy ort.
EACman napisał(a):
zakaz uzywania pojazdów
zakas używania pojazdów
I nie nie zaproponuje nic, ani też nie bede wysyłał swoich pomysłów na twoj mail. To tobie tu płacą za decyzje nie nam. Podejmij je dobrze to weźmiemy udział w turnieju, podejmij źle to posypie się lawina skarg i płaczów.
Zresztą co ja tu pisze, przecież
EACman napisał(a):
PS. Z racji tego, jakie kontrowersje wyniknely podczas wybierania BF-a, ktory mialby stanowic "podstawe" do rozegrania turnieju (zapewne wiecie, o co chodzi), chcialbym zaznaczyc, ze uwzgledniac bede tylko posty tych userow, ktorzy zarejestrowali sie najpozniej na poczaku pazdziernika. Sami wiecie, jakie sa powody tej decyzji, wiec prosze o wyrozumialosc.
a ja sie zarejestrowałem wcześniej. Moje zdanie i tak się nie liczy.
Pamiętaj użytkowniku
- nie ważne czy masz bf2142, nie ważne czy w niego grasz,
- nie ważne czy twoja drużyna w niego gra,
- nie ważne czy jesteś liderem dużej drużyny gamingowej która ma dywizje bf2142,
ważne że zarejestrowałeś się przed październikiem i NIE MASZ PRAWA GŁOSU.
Rozumiem że moje zdanie nie będzie się również liczyć w sprawie crysisa i innych gier EA mimo że mogę mieć chęć wypowiedzieć się na ich temat.
Dobrze że nie zabronił mi narzekać
Ps. apropo wyboru bf2142 jako gry do tego turnieju:
faktycznie, wszystko przemawia za bf 2142... dorzuć jeszcze ilość graczy grających w obie gry na serwerach w ciągu dnia i nocy oraz ruch na forach bf2 i bf2142 i będziesz miał 5:0 na korzyść bf2.