Teraz jest 10 cze 2025, 23:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 12:37 

Moim zdaniem ten regulamin to luźne przemyślenia a nie decyzja osoby odpowiedzialnej za zorganizowanie turnieju, i świadczy o tym nie tylko sama jego treść, ale też powtarzające się reguły i błędy ort.

EACman napisał(a):
 zakaz uzywania pojazdów
 zakas używania pojazdów

I nie nie zaproponuje nic, ani też nie bede wysyłał swoich pomysłów na twoj mail. To tobie tu płacą za decyzje nie nam. Podejmij je dobrze to weźmiemy udział w turnieju, podejmij źle to posypie się lawina skarg i płaczów.

Zresztą co ja tu pisze, przecież

EACman napisał(a):
PS. Z racji tego, jakie kontrowersje wyniknely podczas wybierania BF-a, ktory mialby stanowic "podstawe" do rozegrania turnieju (zapewne wiecie, o co chodzi), chcialbym zaznaczyc, ze uwzgledniac bede tylko posty tych userow, ktorzy zarejestrowali sie najpozniej na poczaku pazdziernika. Sami wiecie, jakie sa powody tej decyzji, wiec prosze o wyrozumialosc.

a ja sie zarejestrowałem wcześniej. Moje zdanie i tak się nie liczy.

Pamiętaj użytkowniku
- nie ważne czy masz bf2142, nie ważne czy w niego grasz,
- nie ważne czy twoja drużyna w niego gra,
- nie ważne czy jesteś liderem dużej drużyny gamingowej która ma dywizje bf2142,

ważne że zarejestrowałeś się przed październikiem i NIE MASZ PRAWA GŁOSU.

Rozumiem że moje zdanie nie będzie się również liczyć w sprawie crysisa i innych gier EA mimo że mogę mieć chęć wypowiedzieć się na ich temat.

Dobrze że nie zabronił mi narzekać :)

Ps. apropo wyboru bf2142 jako gry do tego turnieju:

Obrazek

faktycznie, wszystko przemawia za bf 2142... dorzuć jeszcze ilość graczy grających w obie gry na serwerach w ciągu dnia i nocy oraz ruch na forach bf2 i bf2142 i będziesz miał 5:0 na korzyść bf2.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 13:01 

Zle mnie zrozumiales, albo ja sie zle wyrazilem :)

Jesli zarejestrowales sie przed pazdziernikiem, to masz prawo glosu. A jesli po 1-szym pazdziernika, to ze wzgledu na to, co dzialo sie przy okazji wyboru gry, niestety nie - taka jest moja propozycja.

Przepraszam za nieporozumienie - mozliwe, ze to ja sie zle wyrazilem ;) Grunt, ze wszystko sie wyjasnilo :]

PS. Nie mowie, ze to ja jestem autorem regulaminu. Zostal mi on przedstawiony przez przedstawiciela spolecznosci ceny Battlefield. Uznalem, ze jest bardzo, bardzo dobry, dlatego tez przedstawilem go Wam tutaj, na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 13:12 

EACman napisał(a):
Zle mnie zrozumiales, albo ja sie zle wyrazilem :)

Jesli zarejestrowales sie przed pazdziernikiem, to masz prawo glosu. A jesli po 1-szym pazdziernika, to ze wzgledu na to, co dzialo sie przy okazji wyboru gry, niestety nie - taka jest moja propozycja.

Przepraszam za nieporozumienie - mozliwe, ze to ja sie zle wyrazilem ;) Grunt, ze wszystko sie wyjasnilo :]

PS. Nie mowie, ze to ja jestem autorem regulaminu. Zostal mi on przedstawiony przez przedstawiciela spolecznosci ceny Battlefield. Uznalem, ze jest bardzo, bardzo dobry, dlatego tez przedstawilem go Wam tutaj, na forum.
Szkoda, że my uważamy inaczej. Z całym szacunkiem do twojej osoby, nie uważam że jesteś złym Community Managerem, po prostu ludzie wolą BF2. Popatrz na post fth, chyba główne meritum tego posta to była sprawa bf2 przed 2142, a nie tego że założył konto kiedyś tam. Ludzie wolą BF2, ludzie wolą to, w co się gra a nie to w co "jeszt tam duszo fajnyh unlokuf i szuper grafika ktura smiga mi z 1337 fps'ami". Chyba najlepszym wyjściem, rzeczywiście był by LAN BF2, a nie 2142 który praktycznie jest, ale śpi. A jeżeli musi być ten piekielnie "ultrafajny" BF2142 to chociaż BF2 + 2142... (mam nadzieje, że nie kalecze posiadaczy 1942, ale spójrzmy prawdzie w oczy, to BF2 jest najbardziej popularną z serii BF'ów)
Pozdro

PS. Co to za przedstawiciel "ceny" społeczności Bfowej? Że tak zapomniał o BF2? Ukamieniować! :P

Ostatnio edytowano 23 paź 2007, 13:16 przez Yaxa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 13:16 

Ok, ok - spoko :) Panowie, to jest propozycja, jesli wolicie BF2, to spoko - zaden problem.

Wasz wybor - tylko naprawde, potrzebuje jednoznacznej deklaracji z Waszej strony.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 13:26 

EACman napisał(a):
Ok, ok - spoko :) Panowie, to jest propozycja, jesli wolicie BF2, to spoko - zaden problem.

Wasz wybor - tylko naprawde, potrzebuje jednoznacznej deklaracji z Waszej strony.
W takim razie jeżeli potrzebujesz jednoznacznej deklaracji, fth przedstawił screena. A ja dodam jeszcze coś ( w końcu to polski LAN )

BF2

OpenCup w CB = 8 polskich klanów
Grających w drabinkach, weźmy np SAMO infantry = 7 klanów

BF2142

Tutaj OC niestety nie ma, no cóż - spójrzmy w drabinki - 7 klanów ?

Tyle samo co w BF2, mimo tego, że to BF2142 jest nowsze, więc i tak daje
2:1 dla BF2.

Poza tym coraz więcej ludzi napływa do BF2, ze względu na FH2. Bo jak wiemy to już niedługo, dlatego ludzie łupią sobie w bf2 - nie wykluczone że kilka klanów by przybyło z 1942.

Ankiety robić nie ma sensu, ale jak jest to przecież każdy widzi. BF2 jest bardziej popularny, mimo że nie ma przewagi praktycznie w CB to i tak wiadomo że na LANie będzie więcej klanów (wystarczy spojrzeć na ten wakacyjny LAN ONLINE)

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 13:52 

W takim razie - bede sie sklanial ku BF2.

Przygotuje dzis dokladne info do naszej centrali odnosnie turnieju i zaczynamy - na dniach chcialbym z Wami dogadac kwestie daty, bo to jest jednak kluczowa sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:04 

EACman napisał(a):

Przygotuje dzis dokladne info do naszej centrali odnosnie turnieju i zaczynamy - na dniach chcialbym z Wami dogadac kwestie daty, bo to jest jednak kluczowa sprawa.
No to super. Tu nie chodzi o to komu kiedy pasuje najbardziej, ale myślę że przed świętami eliminacje on-line warto było by zrobić, natomiast już po świętach, patrząc na młodzież może by tak ferie zimowe? I pytanie jest też gdzie - ja był bym skłonny raczej zaproponować inne miejsce niż Warszawa - jakoś złe wspomnienia zostawiła EA w wawie. Może Poznań? A jeżeli nie poznań ... - to już moją propozycję za chwilę otrzymasz / lub otrzymałeś na PW. Pozdro

EACman napisał(a):
Ja osobiscie proponowalbym goraco Poznan. Mamy tam bardzo dobre warunki do zorganizowania takiego eventu, a i z dojazdem do stolicy Wielkopolski raczej problemow nie ma.

Poznań jak najbardziej super, moją propozycję już masz na PW.

Ostatnio edytowano 23 paź 2007, 14:11 przez Yaxa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:07 

Ja osobiscie proponowalbym goraco Poznan. Mamy tam bardzo dobre warunki do zorganizowania takiego eventu, a i z dojazdem do stolicy Wielkopolski raczej problemow nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:24 

EACman napisał(a):

Hahahaha i znowu sie zacznie flame :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:27 

bleh mnie nawet nie chce flejmowac :(

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:29 

Flame? Ale na kogo? :D

Czy z Waszej strony na mnie, czy ze strony centrali EA na mnie? :D A moze flame w jakiejs zupelnie innej konfiguracji? Na dobra sprawe mozliwosci jest cale mnostwo :D

Ok, nie offtopuje wiecej ;) Chcialbym jednak wiedziec, jaka data Wam najbardziej odpowiada.

Cytuj:
bleh mnie nawet nie chce flejmowac

Przepraszam, ale jesli w cytowanym przez Was poscie powiedzialem cos niestosownego, albo Wam nieodpowiadajacego, to chcialbym po prostu o tym wiedziec.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:30 

WOW super będzie BF2 aka "my cfg VS yours cfg" nie mogę się doczekać. Tak wogóle to ******* konsultacje z graczami EACman.Widzę że scena bf musi byc naprawde rozbudowana, jeśli 2 osoby to tak znacząca jej częśc, że na podstawie tylko ich opinii zmienia się grę turniejową.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:34 

Pako: ja nie zmienilem zdania jeszcze :) Nie chce wyjsc na goscia, ktory jest jak choragiewka na wietrze.

Zrozumcie, ja moge zrobic turniej. Tylko co z tego, ze go zrobie, jesli nikomu sie nie bedzie podobac. Jesli ma byc to turniej dla Was, a nie dla mnie, to najlepiej bedzie, jesli to Wy powiecie, w ktora czesc chcecie grac. Podstawowa sprawa moim zdaniem.

Ocencie, ktora gra jest lepsza, jako podstawa turnieju BF2 czy BF2142. Poki co oficjalnej decyzji nie podjalem. Poczekam na rozwoj wypadkow.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:37 

Najlepiej imho zrobic i w BF2/2142 obie sa dobre ( 2142 lepsze inf. ma ) ale nie kazdemu pasuja klimaty gwiezdnych wojen etc

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 14:40 

Pako napisał(a):
WOW super będzie BF2 aka "my cfg VS yours cfg" nie mogę się doczekać. Tak wogóle to ******* konsultacje z graczami EACman.Widzę że scena bf musi byc naprawde rozbudowana, jeśli 2 osoby to tak znacząca jej częśc, że na podstawie tylko ich opinii zmienia się grę turniejową.
Tego to akurat nie rozumiem. Co mają do tego konstultacje z graczami, jeżeli przedstawione są porównania liczby grających w BF2 a 2142. Przecież każdy widzi w co gra więcej ludu... a co do configów w BF2 miśku (rozumiem, że chodzi ci o eliminacje) na samym lanie nawet jechali na configach, więc so f*cking what? W wielu grach są configi, chociaż by ETQW i ludzie tweakują serwery etc żeby im się lepiej grało. To było, jest i będzie.

edit : Zgadzam się z LipToN'em - ale dwie gry to może być za dużo - wystarczy popatrzeć na LANa w wawie - w dwa dni nie udało się dokonczyc wszystkiego, co skończyło się online'ową kpiną

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2