Teraz jest 7 cze 2025, 21:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2007, 09:58 
Moderator forum

Wg mnie i mojej wiedzy na temat organizowania Lana nie ma szans zorganizowania takiego eventu w listopadzie...za mało czasu..chybionym terminem tez jest grudzień...wiadomo święta itp itd.Widać ,że nie wiesz ile czasu potrzeba na zorganizowanie takiej imprezy bo grudzień to też jest za mało czasu...realnym terminem jest styczeń-luty,oczywiście przy dołożeniu wszelkich starań.Nie wiem czy wiesz ale potrzeba wynajac jakas kafejke internetową(w Poznaniu będzie pewnie to ta kafejka w Starym Browarze której właścicielem jest Sebastian Kulczyk z tego co się orientuję to jest to znajomy mcmt) , zabezpieczyć bazę noclegową, załatwić nagrody.No chyba że masz takie możliwości i sztab ludzi którzy to zrobią i Ci pomogą w organizacji Lana-sam nie dasz rady w krótkim czasie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 08:50 

Wojtas napisał(a):
Wg mnie i mojej wiedzy na temat organizowania Lana nie ma szans zorganizowania takiego eventu w listopadzie...za mało czasu..chybionym terminem tez jest grudzień...wiadomo święta itp itd.Widać ,że nie wiesz ile czasu potrzeba na zorganizowanie takiej imprezy bo grudzień to też jest za mało czasu...realnym terminem jest styczeń-luty,oczywiście przy dołożeniu wszelkich starań.Nie wiem czy wiesz ale potrzeba wynajac jakas kafejke internetową(w Poznaniu będzie pewnie to ta kafejka w Starym Browarze której właścicielem jest Sebastian Kulczyk z tego co się orientuję to jest to znajomy mcmt) , zabezpieczyć bazę noclegową, załatwić nagrody.No chyba że masz takie możliwości i sztab ludzi którzy to zrobią i Ci pomogą w organizacji Lana-sam nie dasz rady w krótkim czasie.
Akurat co do bazy noclegowej i miejsca to dałem propozycję eacman'owi na PMa, wymieniliśmy kilka PM-ów. Ale osobiście też stoję bardziej za Poznaniem...

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2007, 00:17 

szkoda, że do poznania większa część kraju ma dalej jak do warszawy, ale co tam :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2007, 00:34 
Spamer!

No to do Łodzi na środku 8) .
--> Lepszy Lan niż ON-LINE , jak to " mój " sensei powiedział : Nie którzy on-line mają super skilla... . :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2007, 02:13 

Exil napisał(a):
szkoda, że do poznania większa część kraju ma dalej jak do warszawy, ale co tam :)

Dokladnie, lepiej Warszawa, a jak juz musi byc Poznan to tylko nie w e24 plz :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2007, 14:06 

No i jak? Są jakieś wieści?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2007, 14:12 

sa

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2007, 15:17 

gdzie?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2007, 19:21 

nie pytał czy nowe (wieści) :mrgreen:

ps. ten topik rządzi, szefowie ea kiedys powinni sie zabrac za sprawdzanie kompetencji swoich pracowników.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2007, 19:32 

spotkalismy sie na na HLC

lan planowany jest na okolice styczen/luty
mysle ze turniej lub nawet dwa online'owe da sie zorganizowac w grudniu
zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2007, 22:53 

SNAKE'83 napisał(a):
spotkalismy sie na na HLC

lan planowany jest na okolice styczen/luty
mysle ze turniej lub nawet dwa online'owe da sie zorganizowac w grudniu
zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie

styczen/luty to genialny termin :P nie ma co

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 14:11 

fth: ciesze sie, ze jestes zdania, ze ten termin rzadzi :) Z tego co mi wiadomo, juz okolo 1000 (slownie: tysiac) razy pisalem, ze turniej sie odbedzie. Chcialbym jednak, zeby pewna ilosc uzytkownikow tego forum wypowiedziala sie, w ktora gre chcialaby zagrac. Narazie stanelo na tym, ze turnieja beda dwa - BF2 i BF2142.

Odnosnie terminu styczen-luty. Owszem, wiem, ze sa sesje. Ale musicie sie naprawde okreslic, kiedy - Waszym zdaniem - ten turniej powinien sie odbyc. Listopad niestety odpada. Grudzien - wiadomo, Swieta. Styczen-Luty to sesje, ale chyba mozna na jeden weekend wybrac sie do Warszawy, badz Poznania (a najprawdopodobniej, Poznania) i wziac udzialu w turnieju. Chyba, ze ktos po prostu nie chce.

Jak powiedzial Snake: chcialbym, by w grudniu zorganizowania dwa turnieje on-line'owe.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 18:28 

EACman napisał(a):
fth: ciesze sie, ze jestes zdania, ze ten termin rzadzi :) Z tego co mi wiadomo, juz okolo 1000 (slownie: tysiac) razy pisalem, ze turniej sie odbedzie. Chcialbym jednak, zeby pewna ilosc uzytkownikow tego forum wypowiedziala sie, w ktora gre chcialaby zagrac. Narazie stanelo na tym, ze turnieja beda dwa - BF2 i BF2142.

Odnosnie terminu styczen-luty. Owszem, wiem, ze sa sesje. Ale musicie sie naprawde okreslic, kiedy - Waszym zdaniem - ten turniej powinien sie odbyc. Listopad niestety odpada. Grudzien - wiadomo, Swieta. Styczen-Luty to sesje, ale chyba mozna na jeden weekend wybrac sie do Warszawy, badz Poznania (a najprawdopodobniej, Poznania) i wziac udzialu w turnieju. Chyba, ze ktos po prostu nie chce.

Jak powiedzial Snake: chcialbym, by w grudniu zorganizowania dwa turnieje on-line'owe.

Początek marca :)// wiecej czasu na przygotowania ( kompy etc zeby znowu ludzie np nie musieli czekac 10 godzin zeby jeden emcz zagrac )

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 19:09 

Cytuj:
Początek marca Smile// wiecej czasu na przygotowania ( kompy etc zeby znowu ludzie np nie musieli czekac 10 godzin zeby jeden emcz zagrac )

Dlatego lepiej zrobić BYOC i nikt nie będzie w ogóle czekać, żeby zagrać...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 19:25 

ja tez za tym optuje, byle sie znalazly monitory na miejscu , a toster pod pache,

dobra zaczynam kombinowac z lanem :) moze cos wyjdzie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2