FTH: prosze Cie, prosze
Panowie - turniej robic bedziemy. Mam juz przygotowany regulamin etc., przedstawie go Wam na poczatku przyszlego tygodnia, zebyscie mogli go zaakceptowac.
I prosze Was - naprawde, nie przesadzajmy, ok?
I jeszcze cos odnosnie turnieju.
Panowie - zadna sprawa nie ucichla. Turniej bedzie i Wam to gwarantuje. Tylko naprawde, o jednej rzeczy chcialbym z Wami porozmawiac.
Rozumiem, ze z jakiegos powodu EA nie lubicie. Rozumiem, ze zal, jaki macie do tej firmy przelewacie na mnie. Ale wierzcie mi - jesli bedziemy ze soba rozmawiac jak ludzie, czyli rzeczowo, kulturalnie i spokojnie, wspolpraca pomiedzy nami ukladac bedzie sie ok. Poki co wyglada to tak, ze moze z 10 uzytkownikow chce pomoc, a reszta na mnie bluzga ile wlezie i mowi, ze nic sie nie dzieje...
Panowie, w EA Polska pracuje od dnia 1-go sierpnia. Jednym z moich priorytetow jest zbudowanie pozytywnych relacji z Wami, bo kurcze - mozecie mi wierzyc, badz nie - ale ja NAPRAWDE chce zyc z Wami dobrze i zrobic z Wami wiele fajnych rzeczy.
Mam do Was jedna, wielka, goraco prosbe. Dajcie mi kredyt zaufania w postaci 1-go miesiaca. Dajcie mi czas na zorganizowanie czegokolwiek na spokojnie, a nie pod wielka presja. Wysluchiwanie takich bluzgow rzecza przyjemna nie jest, tym bardziej, ze o ile mnie pamiec nie myli, to nic Wam zlego nie zrobilem.
Wiec jak Panowie? Dacie mi czas i pozwolicie, wspolnie z Wami, zrobic cos dla sceny?