Teraz jest 14 gru 2018, 13:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sty 2007, 15:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 mar 2006, 16:15
Posty: 926
Sprawa dotycząca serwera, ale związana z EA POLSKA, więc skrobię tutaj, mając nadzieję, że Grzegorz tu zagląda...

Mianowicie: ostatnio zacząłem się zastanawiać co stało się z drugim najpopularniejszym serwerem w Polsce. Jednym z niewielu polskich serwerów CQ został jakiś "24/7", gdzie admini to dzieci z syndromem małego f*****, ale o tym, w swoim czasie, napiszę na forum BF2. Wracając do tematu... Myślałem, że Aster'a spotkał los Gamesnet'a 64, ale, ku mojemu zdziwieniu, po wpisaniu w przeglądarce "EA POLSKA" pojawiły się nawet dwa - jeden na BF2 drugi na Booster'y. Problem w tym, że obydwa stoją na starym patch'u! Chwilę później uderzyłem do Piasecznika z pytaniem "dlaczego?". Okazuje się, że Piasecznik nie dostał jeszcze plików serwera rankingowego 1.41 od EA.

I tutaj przejdę do meritum sprawy: PROSZĘ GRZEGORZA, O JAK NAJSZYBSZE SKONTAKTOWANIE SIĘ Z PIASKIEM W CELU PRZESŁANIA/UDOSTĘPNIENIA PLIKÓW SERWERA RANKINGOWEGO 1.41!

Over&Out :wink:

_________________
Obrazek http://jasonpaury.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 20:24 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Proszę także o usunięcie tego serwera booster, bo na nim absolutnie nikt nie siedzi, zamiast tego walnijcie drugi serwer, ew. zwiększcie liczbę slotów na tym pierwszym

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 21:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Z tego co wiem to akurat Piasecnzik nie ma na to wplywu. Umowa z EA Polska zobowiazuje ich do utrzymywnaia takiego a takiego serwera. EA chce serwer z boosterami to bedzie stac, chocby pusty ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 21:53 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2005, 18:36
Posty: 436
EA płaci, EA wymaga 8) swoją drogą to szkoda kasy na puste servery..

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 18:37 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2004, 18:00
Posty: 126
Lokalizacja: Warszawa
Hej,

I tak właśnie się rodzą pomówienia...
Serwer jest dla Was a nie dla nas. Będzie na nim to, co chcecie a nie to co my chcemy.

jason.paury---->Załatwiam pliki i podeślę je jak najszybciej do Piasecznika. Myślę, że przed weekendem jeszcze się uda i w weekend pogracie już na ASTERZE.

Jason, dzięki również za @ w sprawie plików. Nie zawsze zaglądam na Forum chociaż staram się to robić coraz częściej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 19:00 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2004, 18:00
Posty: 126
Lokalizacja: Warszawa
Piasecznik dostał już pliki, więc teraz trzeba poczekać jak odbierze @ i zaktualizuje serwer.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2007, 20:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2006, 17:18
Posty: 1165
Lokalizacja: snikont :-p
No w koncu sie cos ruszylo, dzieki jason za topic bo juz chcialem sam taki zrobic.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2007, 13:21 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2004, 18:00
Posty: 126
Lokalizacja: Warszawa
Piasecznik właśnie zajął się tematem. Więc chyba pogracie w weekend :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2007, 17:37 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2004, 18:00
Posty: 126
Lokalizacja: Warszawa
Spróbujcie zagrać, powinno być juz OK.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 15:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 mar 2006, 16:15
Posty: 926
THX :D

_________________
Obrazek http://jasonpaury.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 20:46 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
A co z możliwością usunięcia serwera z BS i zwiększenia liczby slotów na "normalnym" Asterze do 64?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 21:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
nic :P

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL