Teraz jest 16 paź 2018, 21:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 kwi 2008, 18:29 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2008, 21:53
Posty: 182
Chciałbym poruszyc sprawę małej ilości slotów. Czy nie dałoby się zwiększy liczby slotów lub dodac nowy serwer? Raz tylko udało mi się wejśc na serwer, a tak zawsze jest pełen. Często mam ochotę zagra z Polakami, ale ten serwer cały czas jest pełny, a serwery klanowe mają jeszcze mniej slotów.

_________________
KLIKNIJ


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2008, 21:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2022
A mało to polskich serwerów?

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2008, 21:53 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
chodzi mu zapewne o ASTER'a, milo by było, gdyby zwiększono ilość slotów do 40 :]

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2008, 08:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2022
Tylko po co? Jak da się grać jak jest Spadak, mixer, a po za tym dzieci 11 letnie:] Ktorych nikt nie kicknie za kradzież czołgu :roll:

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2008, 14:53 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2008, 21:53
Posty: 182
Głównie chodzi o to, że czasami chce się pogra z Polakami, a tu zapchany serwer, a klanowe albo mało slotów albo też zapchane.

P.S Tak chodziło mi o Astera.

_________________
KLIKNIJ


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2008, 15:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2022
Aster jest PRGK;]

Polecam PL4FC 3 serwery, 2 CQ, NSZ:] PTT.

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 maja 2008, 12:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 sie 2003, 22:30
Posty: 528
Lokalizacja: Gdańsk
Witam .
Aster nie jest serwerem PRGK mam tylko hasło do rcona . Adminowanie może odbywać się tylko przez konsolę , a ilość adminów musi być ograniczona .
Jako ,że nie działa BF2RA ani BF2CC nie mam możliwości nadawania i zabierania adminek musiałem ograniczyć ich ilość .Adminami są tylko ludzie do których mogę mieć pełne zaufanie , jest paru z PRGK i paru ze sceny .
Co do slotów to niestety ale próby zmian nie powiodły sie . Aster ma dwa serwery i zamiana na jeden o większej ilości slotów nie udała się .
Wiem jak jest z tym serwerem ale niestety nic więcej nie jesteśmy w stanie zrobić .
Może w BF3 będzie lepiej 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2008, 19:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2022
No chodziło mi ze pod wasza opieką:-)

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2008, 17:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 17:04
Posty: 14
Lokalizacja: Top Secret
Jesli masz problemy z dostaniem się na EA POLSKA stosuj moją taktykę :D Klikaj myszką bez przerwy na serwer a po góra 5 minutach na pewno wejdziesz :D

_________________
Za sprawę mojej Ojczyzny W potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić. Tak mi dopomóż Bóg


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2008, 17:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 17:04
Posty: 14
Lokalizacja: Top Secret
spadak napisał(a):
Witam .
Aster nie jest serwerem PRGK mam tylko hasło do rcona . Adminowanie może odbywać się tylko przez konsolę , a ilość adminów musi być ograniczona .
Jako ,że nie działa BF2RA ani BF2CC nie mam możliwości nadawania i zabierania adminek musiałem ograniczyć ich ilość .Adminami są tylko ludzie do których mogę mieć pełne zaufanie , jest paru z PRGK i paru ze sceny .
Co do slotów to niestety ale próby zmian nie powiodły sie . Aster ma dwa serwery i zamiana na jeden o większej ilości slotów nie udała się .
Wiem jak jest z tym serwerem ale niestety nic więcej nie jesteśmy w stanie zrobić .
Może w BF3 będzie lepiej 8)


Spotkałem się z tymi waszymi adminami kiedyś, Chciałem sobie heli polatać, a gdy tylko jakimś cudem wślizgnąłem się do owego heli przed jakimś adminem z prgk to ten strasznie się oburzył i wykopał mnie z serwera. Tak zresztą zdarzało się kilkakrotnie. SUPER ADMINI

_________________
Za sprawę mojej Ojczyzny W potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić. Tak mi dopomóż Bóg


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL