Teraz jest 22 lis 2024, 06:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 12:00 

Czekałem na POE2 bardzo długo i jak dla mnie miodzio :
Mod jak na razie wykonany chyba najbardziej profesjonalnie ze wszystkich obecnie dostępnych ( jeżeli BF2142 ma być nowa grą to POE już nią jest )
Mapki infantry Falen i Carpathian Mountains ( w trybie nuke 32 ) po prostu prze miodne.Co do zbalansowani broni, jest dokładnie jak pisze Lailonn jedni mają to inni co innego bardziej wyeksponowane ....po stronie ukraińskiej Assault wymiata i te jęki zarzynanych niemrów ;)...
Tryb frontline ciekawy, ale chyba flag by flag byłby w mojej opinii ciekawszy
Reszta to jest to czego podobno brakowało w BF2 duże mapy , dużo sprzętu ....i wymaga przemyślanej gry w składach 4-6 osób ...... chyba postawimy serwer testowy :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 12:24 

Gecko napisał(a):
Duzy minus to jednak brak UAV
wystarczylo ze przejelismy flage i poszlismy do nastepnej
A tu juz nam ta flage odbiera jakis pojedynczy zolnierz
ktory gdzies sie ukryl.

Chyba nikt wam tego samego robic nie zabranial? :)
Widocznie przeciwna druzyna miala lepsza taktyke/komunikacje/dowodzenie. :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 13:16 

skandal napisał(a):
Co do problemów z połączeniem - od jakiegoś czasu (patch 1.3?) przeważnie już w 2 lub 3 mapce mam: Connection problem i daję sobie spokój z dalszym graniem. Tyle, że to samo się dzieje i na podstawce - mam NEO512.

Wyczytałem na którymś serwerze POE że zalecają wgrać patch 1.3full
(nie Incremental) jeszcze raz (u mnie pomogło, nie miałem problemów z połączeniem ani razu a gram w POE od chwili premiery)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 17:50 

nick_122 napisał(a):
(nie Incremental) jeszcze raz (u mnie pomogło, nie miałem problemów z połączeniem ani razu a gram w POE od chwili premiery)

Byliśmy chyba na tym samym :wink:
Zgadza się była taka notatka.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 18:06 

Lailonn napisał(a):
I znow udowadniasz swoja ignorancje...

W najgorszym przypadku mozna zniszczyc czolg 5 strzalami.

Aby musiec wystrzelic wiecej nalezaloby trafiac wroga pod katem 45 stopni lub mniej. Nie wierze, ze w czasie walki czolgow tak by sie ciagle ukaldaly katy. Chociaz to teoretycznie mozliwe...jesli po 2 stronach beda totalni nowicjusze nie wiedzacy, ze warto manewrowac w czasie walki.

ps. to, ze ty nie umiesz grac uczciwie to twoj problem. Mam rozumiec, ze nie dlugo zobacze twoj nick na liscie banow w BF2? :twisted:

nie pisz mi o mojej ignorancji, bo są tu lepsi, ale im nie zwracasz na to uwagi, pewnie kumple, trudno,piszę jak było, a czyja to wina czy PoE czy mojego łącza ?? ,czy mojego kompa, to może Ty mi powiesz, kolega też tak twierdził i zmienił zdanie, więc coś jest na rzeczy,a z tym banem ,oj poczekasz sobie poczekasz, i to długoooo ,gram dla przyjemności a nie dla statystyk nie wykorzystuję nawet kruczków lamerskicgh jak żaby , hehe

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 18:10 

Nie zauwazylem by ktos tu pisal nie majac bladego pojecia o grze. A ty tak zarowno o BF2 jak i POE no i CS.

gdybys wiedzial ekspercie to w BF2 od dawien dawna jest bug powodujacy, ze pociski z czolgow mimo, ze wystzrelone i trafiaja nie zadaja obrazen(czasem tylko ty je widzisz a czasem po uderzneiu po prostu nie spada wrogowi hp) te same bugi zdarzaja sie w modyfikacjach Mozliwe, ze miales wlasnie taki blad. pretensje kieruj do DICE a nie do ekipy POE...

To, ze ty i twoj kolega cos sugerujecie nie oznacza, ze "cos jest na rzeczy" bo to troche maly odsetek graczy :p

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 18:20 
Zbanowany

nick_122 napisał(a):
skandal napisał(a):
Co do problemów z połączeniem - od jakiegoś czasu (patch 1.3?) przeważnie już w 2 lub 3 mapce mam: Connection problem i daję sobie spokój z dalszym graniem. Tyle, że to samo się dzieje i na podstawce - mam NEO512.

ja wgralem a minimum to 2 crashe na 30minut ;/ a max to z 8 ;/ :( jest jakis inny sposob i tak apropo nikt nie wie kiedy ma wyjsc 1.4 ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 18:27 

swoja droga jak gracie przyjrzyjcie sie wirnikowi mi-24 hyba go troche niedopracowali

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 19:46 

Lailonn napisał(a):
Nie zauwazylem by ktos tu pisal nie majac bladego pojecia o grze. A ty tak zarowno o BF2 jak i POE no i CS.

gdybys wiedzial ekspercie to w BF2 od dawien dawna jest bug powodujacy, ze pociski z czolgow mimo, ze wystzrelone i trafiaja nie zadaja obrazen(czasem tylko ty je widzisz a czasem po uderzneiu po prostu nie spada wrogowi hp) te same bugi zdarzaja sie w modyfikacjach Mozliwe, ze miales wlasnie taki blad. pretensje kieruj do DICE a nie do ekipy POE...

To, ze ty i twoj kolega cos sugerujecie nie oznacza, ze "cos jest na rzeczy" bo to troche maly odsetek graczy :p

dobra ,jałowa dyskusja,i ignorancja z twojej strony. n/c

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 20:18 

przypomnialo mi sie co mnie OKROPNIE wku#&*wia w PoE2.

Baaaaardzo słabo zrobione wszelkie kokpity. Widzisz takiego UAZa. Piekny. Wsiądziesz do środka i momentalnie odechciewa ci się jazdy. To samo z samolotami i z helikopterami. Z kolei HUDy przyznać trzeba b ładne (mowie o czolgach - reszty nie zapamietalem)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 20:23 

Wciśnij sobie F10 albo poczekaj z rok do wersji ostatecznej.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 21:05 

kokpitom sie nie przygladalem

wneriwa mnie tez dlaczego w mi-24 u gunnera wolno chodzi wieza i niedopracowanie wnetrze w ruskim tranporterze (nie BMP)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2006, 23:31 

jedna rzecz jest bardzo niezrównoważona - lotnictwo. Tiger jest lepszy od Mi-24 (choć nie w starciu 1vs1, bo wtedy Hind ma lekką przewagę), a Tornado i Eurofighter kładą na łopatki Frogfoota i MiGa-25 kiedy chcą i jak chcą, niestety. I nawet Szyłka i kolesie siedzący cały czas w ZSU-23 nie pomagają, po prostu na mapach z lotnictwem Ukraińcy mają głęboko przerąbane.

Wujek, do następnego tournamentu ci się chce? :D poczekaj na FH2, a teraz mógłbyś ze mną w Red Orchestra pograć...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 12:13 

w sumie to tak ale za to tornado jest bezbronny przceciwko czolgom z braku bomb bez gunnera tylko on pociski laser guided

su 25 jest jedno osobowy i ma bomby ale jest mniej zwrotny i nie ma rakiet AA

eurofigher wydajem mi sie tez lepszy od miga bo ma bardziej "przeszklony" kokpit i lepiej widac przeciwnika

co do tygrysa w starciu z hindem ma sznse tylko wtedy gdz mamy gunnera na pokladzie a oni go nie maja

poza tym hind jest wielki i klocowaty (czytaj: malo zwrotny)
ale moze przwozic 6 typa w ladowni

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 12:19 

Cytuj:
co do tygrysa w starciu z hindem ma sznse tylko wtedy gdz mamy gunnera na pokladzie a oni go nie maja

Zalezy od umiejetnosci obu pilotow. Jak dotad z powodzeniem sicgalem tygryskiem hindy korzystajac z ich malej zwrotnosci :}

Cytuj:
eurofigher wydajem mi sie tez lepszy od miga bo ma bardziej "przeszklony" kokpit i lepiej widac przeciwnika

Hmm lataj na kamerze "sprzed" kokpitu to wszystkie beda super 'oszklone" :}

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2