Yog-Sothoth napisał(a):
Sam sie pytales o sprzet

:/
Zgadza sie , ale też wyżej pisałem jak "łatwo " jest zdiagnozować te wszystkie problemy bez ustalonego serwera . Przykładowo spotykamy sie tam razem sprawdzamy te krytyczne sytuacje , wiadomo" hud 0 " " fps 1 " wtedy owszem , a tu teraz , na forum

? . Tak jak pisałem może sie zdarzyć , że faktycznie nie zauważyłeś

jakiegoś starcia w bezpośredniej odległości . Miałem taką sytuacje już na wersji 0.2 , że ping około 160 ja w Tunguskiej bronie bazy zidiociała banda jankesów ( bo inaczej nie da sie powiedzieć ) zamiast zdobywać flagi wzieła co im w łapy latającego wpadło i dawaj locka . Sytuacja wyglądała nawet śmiesznie bo strącały ich nawet czołgi rozstawione na wzgórzach (

) nie mówiąc o tym , że to co sie przedarło przez góry padało moim łupem , ale w pewnym momencie wszystko zaczeło tak skakać , że nie gra a ja sie zrestartowałem .
Tu owszem moge z całą pewnością powiedzieć : karta , ilość Ram . Ale co do reszty

. Dlatego pytam o sprzęt , bo chciałbym się dowiedzieć
czy może ktoś z naprawde dobrym komputerem nie ma żadnych problemów , wiadomo wina leży po mojej stronie zamykam pysk i sie nie odzywam ewentualnie zaczynam sie rozglądać po ofertach sklepów internetowych i molestuje medialnie

Grupe Wzajemnej Adoracji swojego szwagra od razu czyszcząc konto w banku , czy stwierdzam , że wina leży po stronie twórców moda i tylko czekam na kolejne odsłony mając nadzieje , że wyrobią sie do marca . Chociaż w tym momencie ... hmm wydaje sie , że to wszystko wróci tyle , że na innym forum . Wiecie na tym , na którym paru ludzi na razie robi sobie jaja co do wymagań

.